Twinfield Online Boekhouden

Zo zijn er boekhoudprogramma’s die zich speciaal richten op kleine ondernemers. En zijn er boekhoudprogramma’s die zich richten op grote ondernemers. Ernaast heb je verschil in offline en online software. Tevens heeft elk programma weer zijn eigen functionaliteiten en voordelen. Bij het ene programma kun je boekhouden en facturen maken. Bij een ander programma kun je ook automatisch je btw aangifte doen of je gewerkte uren bijhouden. Tevens is het ene boekhoudprogramma zeer zeker en gemakkelijk

Grip op de zaak

Ieder online boekhoudsoftware bevat (standaard) de optie om diverse overzichten te maken. Je kunt denken aan een balans, een winstrekening of een BTW-overzicht. Dit hoef je niet zelf in elkaar te zetten, dat doet het boekhoudsoftware voor je aan de hand van een template. Mocht je een accountant hebben, dan hoeft deze de grafieken alleen nog maar te controleren. Je hebt gegevens in enkele stappen en leesbaar en kunt eenvoudig analyseren. Je ziet in een oogopslag in je boekhoudsoftware hoeveel je nog moet betalen en wat je nog moet verwerven. Zo weet je wat je nog kunt uitgeven en wat je jezelf aan salaris kan uitkeren. Ook weet je onder meer dankzij de BTW-overzichten spoorslags welk deel je aan de belastingdienst moet afstaan bij de BTW-aangifte.

Wees zorgvuldig met het invullen van de boekhouding

Ga vanaf het begin van je zaak efficiënt te werk en zorg immer voor een duidelijk overzicht. Maar met alleen het behoudt van overzicht ben je er nog niet. Het is tevens doorslaggevend regelmatig je boekhouding bij te werken. Het bijwerken van een geordende boekhouding neemt niet moeilijkweg minder tijd in beslag. Op deze wijze win je tijd met je boekhoudsysteem en heb je meer tijd voor je klanten.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als zzp-er heb je veel te doen. De boekhouding, tevens wel administratie, is daar onderdeel van, maar meestal geen hoofdpunt. Tenslotte is het wel belangrijk dat je de controle houdt over jouw bedrijf. Goede programma voor je boekhouding is de manier om dat bij te houden. Een online boekhoudsoftware maakt het een optie om te allen tijde inzage te hebben in je zaak en immer en overal de boekhouding aan te kunnen passen. Een bruikbaar voorbeeld is bonnetjes in de boekhouding krijgen. Veel boekhoudprogramma’s hebben bijvoorbeeld de functie om een foto te maken van een kassabon en deze direct te verwerken in het online boekhoudsysteem. De factuur kan in de prullenbak en de informatie van de foto hoef je in een later stadium alleen nog maar even over te typen in je programma voor je boekhouding. Geen rondslingerende papieren meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte werkmethode om te administreren.

Op deze website tonen we diverse boekhoudpakketten. Via de filters kun je het programma voor je boekhouding zoeken dat het slimste past bij je wensen. Heb je er 1 gevonden? Vraag dan een gratis proefaccount aan. Zo kun je goed kunt testen of het boekhoudsoftware bij je behoften past.

Pre’s online boekhouden

Een online boekhoudprogramma biedt veel voordelen ten opzichte van een offline boekhoudprogramma. Wil je een online boekhoudprogramma dan is je administratie overal toegankelijk, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een computer met toegang tot het internet. Ook is een online boekhoudprogramma zeer veilig in het gebruik en je bewaart eenvoudig je complete administratie volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse ordners, maar één overzichtelijk online programma voor je boekhouding, waar je binnen enkele klikken iets hebt gevonden van mogelijkerwijs wel jaren geleden.

De administratie bijhouden met het gebruik van online boekhoudprogramma heeft verscheidene plussen.

Op je pc, tablet én smartphone

Veel administratie software biedt de optie om het programma te gebruiken op verscheidene apparaten, zoals je pc, tablet én mobieltje met een app. Met een online programma voor je boekhouding. kun je de administratie overal mee naartoe nemen. Op die wijze heb je te allen tijde beschikking over de juiste informatie en kun je eenvoudig nieuwe mutaties opvragen. Omdat je op elk moment van de dag toegang hebt tot je boekhouding met een programma voor je boekhouding, kun je simpel informatie verwerken. Heeft een medewerker informatie nodig over een openstaande betaling van een klant? Is er ruimte voor een nieuwe marketingcampagne? Of lopen de inkomsten terug en moet je nieuwe klanten gaan aantrekken? Je kunt gemakkelijk beslissingen nemen en dus sneller schakelen. Klik hier als je meer weten over twinfield online boekhouden.

boekhoudsoftware vergelijken
Scroll to top