Online Boekhouder

Ben je op zoek naar een boekhoudprogramma? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn gigantisch veel verschillende programma’s beschikbaar. Het is dus niet eenvoudig om het juiste programma te vinden voor je onderneming.

Boekhoudprogramma vergelijken

Op deze website tonen we verschillende boekhoudprogramma’s. Denk aan een boekhoudprogramma voor zzp’ers en verenigingen, etc. Via de filters kun je een boekhoudpakket zoeken dat het goedkopere past bij je onderneming. Heb je enkele boekhoudpakketten gevonden? Vraag dan voor niks en vrijblijvend enkele proefaccounts aan, zodat je goed alle boekhoudsoftware kunt vergelijken. Alle boekhoudsoftware die wordt getoond op deze website voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en zijn dus zeer geschikte en goede boekhoudprogramma’s.

Let tevens op de reviews. Daarmee kun je meestal een goed beeld krijgen van de gebruikerservaringen van andere ondernemers.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven 12 maanden bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien kalenderjaar worden bewaard. Facturen mag je sinds enkele jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Wanneer een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus belangrijk om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als ondernemer heb je veel te doen. Het bijhouden van de inkomsten en uitgaven, ook wel administratie, is daar onderdeel van, maar in de regel geen prioriteit. Toch ook is het wel belangrijk dat je de controle houdt over jouw zaak. Goede programma voor je boekhouding is de manier om dat bij te houden. Een online programma voor je boekhouding maakt het mogelijk om immer inzage te hebben in je bedrijf en altijd en overal de administratie aan te kunnen passen. Een voorbeeld uit de praktijk is facturen in de boekhouding krijgen. Veel programma’s voor je boekhouding hebben onder andere de mogelijkheid om een afbeelding te maken van een factuur en deze gelijk te uploaden in het online boekhoudsysteem. De factuur kan in de prullenbak en de inhoud van de afbeelding hoef je later alleen nog maar even te verwerken in je boekhoudsoftware. Geen rondslingerende papieren meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte manier van werken om te administreren.

Op deze website tonen we allerhande boekhoudpakketten. Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het beste past bij je bedrijf. Heb je er één gevonden? Vraag dan een kosteloos proefaccount aan. Al de boekhoudsoftware die worden getoond op deze website voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Voordelen online boekhouden

Een online boekhoudsoftware biedt veel plussen ten opzichte van een offline boekhoudprogramma. Wil je een online programma voor je boekhouding dan is je boekhouding overal toegankelijk, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een device met toegang tot internet. Ernaast is een online programma voor je boekhouding zeer veilig in het gebruik en je bewaart easy je complete administratie volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse papieren, maar 1 overzichtelijk online boekhoudsoftware, waar je binnen enkele klikken iets hebt opgezocht van wellicht wel een hele tijd geleden.

De administratie bijhouden met het gebruik van online programma voor je boekhouding heeft verschillende plussen.

Op je pc, tablet én smartphone

Veel boekhouding software biedt de optie om het programma te gebruiken op diverse apparaten, zoals je pc, tablet én smartphone met een app. Met een online boekhoudprogramma. kun je de administratie overal mee naartoe nemen. Op die manier raadpleeg je overal de juiste informatie en kun je eenvoudig nieuwe informatie aanpassen. Omdat je op elk moment van de dag toegang hebt tot je boekhouding met een boekhoudsoftware, kun je simpel mutaties verwerken. Heeft een collega informatie nodig over een openstaande betaling van een klant? Is er ruimte voor een nieuwe marketingcampagne? Of loopt de omzet terug en moet je nieuwe orders gaan aantrekken? Je kunt gemakkelijk beslissingen nemen en dus sneller schakelen. Klik hier als je meer weten over online boekhouder.

boekhoudsoftware vergelijken
Scroll to top