Offline Boekhoudprogramma Kopen

De meeste boekhoudprogramma’s op deze website zijn online boekhoudprogramma’s. Een online programma is software dat je online kunt bereiken. Heb je internet en een PC, tablet of smartphone dan kun je bij je online boekhouding. Alle gegevens zijn dus in principe altijd en overal te bereiken. Online boekhouden heeft diverse voordelen:

  • te allen tijde en overal inzichtelijk: Waar je maar bent, je kunt immer bij je boekhouding! Je hebt alleen maar internet en een mobiele device nodig. Zo heb je dus immer inzicht in je boekhouding en kun je de boekhouding altijd en overal bijwerken.
  • Veilig: in de regel wordt gedacht dat offline boekhoudsoftware veel veiliger is dan online boekhoudsoftware. Per slot van rekening is dit niet zo. De gemiddelde PC is simpel te hacken en lang niet zo goed beveiligd als de servers waar een online boekhoudprogramma gebruik van maakt. De servers van een online programma zijn goed beveiligd en worden dagelijks geback-upt.
  • Samenwerken met je boekhouder: Met een online boekhoudprogramma kun je makkelijk samenwerken met je boekhouder. jouw boekhouder kan met je eigen inloggegevens jouw boekhouding inzien en bewerken. Handig toch?!
  • altijd up-to-date: Vrijwel elk programma voegt regelmatig nieuwe functies toe aan hun software. Daar kun jij dan handig gebruik van maken, (vaak) zonder extra kosten!
  • Goedkoper: Online boekhouden is in veel situaties een stuk goedkoper dan offline boekhouden. Naast een offline boekhoudprogramma heb je namelijk ook een goede virusscanner nodig, back-up software en een grote harde schijf. Dit zijn extra bijkomende kosten die je mee moet nemen in je beslissing.
  • kosteloos helpdesk: Kies je voor online boekhoudsoftware, dan betaal je een vast bedrag per maand. Hierbij zit in de regel ook voor niks support bij inbegrepen. Bij offline boekhoudsoftware zit dit vaak niet inbegrepen en moet je hier extra voor betalen.

Kortom, best veel voordelen vind je in een online programma!

Een boekhouding opzetten met een boekhoudsoftware

Het is natuurlijk voor elke ondernemer cruciaal om de administratie bij te houden. Een administratie opzetten klinkt dan soms tevens niet heel erg spannend, maar is wel van groot belang voor het succes van je onderneming. Bij het opzetten van het internetboekhouden zijn er meerdere belangrijke punten die je moet doen:

Start op tijd met de boekhouding bijhouden

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het opzetten van je administratie. Grip hebben op de inkomsten en uitgaven, is grip hebben op de bedrijfsvoering. Ook kun je tevens belastingvoordelen halen uit een overzichtelijke boekhouding, onder andere om in aanmerking komen voor aftrekposten.

Wees zorgvuldig met het invullen van de boekhouding

Ga vanaf het begin van je zaak nauwkeurig te werk en zorg immer voor een helder overzicht. Maar met alleen het behoudt van overzicht ben je er nog niet. Het is ook belangrijk met regelmaat je boekhouding bij te werken. Het bijwerken van een geordende boekhouding neemt simpelweg minder tijd in beslag. Op deze manier win je tijd met je boekhoudsysteem en heb je meer tijd voor je bedrijf.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als zelfstandig ondernemer heb je veel te doen. Het bijhouden van de inkomsten en uitgaven, ook wel administratie, is daar onderdeel van, maar vaak geen hoofdpunt. Uiteindelijk is het wel belangrijk dat je de controle houdt over jouw onderneming. Goede programma voor je boekhouding is de wijze om dat uit te voeren. Een online boekhoudsoftware maakt het een mogelijkheid om altijd overzicht te hebben in je ondernemeing en altijd en overal de administratie aan te kunnen passen. Een voorbeeld uit de praktijk is bonnetjes in de boekhouding krijgen. Veel programma’s voor je boekhouding hebben bijvoorbeeld de functie om een foto te maken van een kassabon en deze direct te e-mailen in het online boekhoudsysteem. Het bonnetje kan weg en de inhoud van de foto hoef je in een later stadium alleen nog maar even over te nemen in je boekhoudsoftware. Geen rompslomp meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte werkmethode om te administreren.

Op deze website tonen we verschillende boekhoudpakketten. Via de filters kun je het programma voor je boekhouding zoeken dat het voordeligste past bij je wensen. Heb je er een gevonden? Vraag dan een zonder kosten proefaccount aan. Zo kun je goed kunt testen of het boekhoudsoftware bij je situatie past.

Voordelen online boekhouden

Een online boekhoudsoftware biedt veel plussen ten opzichte van een offline boekhoudsoftware. Wil je een online programma voor je boekhouding dan is je boekhouding overal toegankelijk, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een device met toegang tot het internet. Ook is een online programma voor je boekhouding zeer veilig in het gebruik en je bewaart snel en niet moeilijk je complete administratie volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse mappen, maar één overzichtelijk online boekhoudsoftware, waar je binnen enkele klikken iets hebt gevonden van misschien wel jaren geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik van online boekhoudsoftware heeft verscheidene voordelen.

Hoe boekhoud jij?

efficiëntere boekhouding dan wanneer je dit handmatig doet. Klik hier als je meer weten over offline boekhoudprogramma kopen.

boekhoudsoftware vergelijken
Scroll to top