Meteen naar de inhoud

Snelstart

  • Niet gecategoriseerd
  • makkelijk en goedkoop te begrijpen boekhoudpakket
  • geschikt voor elk type bedrijf
  • het gehele jaar up-to-date door automatisering
  • Transparante all-in-prijs, geen verborgen kosten

Snelstart was één van de eerste boekhoudpakketten, dat op de markt was dat uitsluitend online werkte. Men kon nu mijn financiën snel en helemaal niet moeilijk doen met enkel dat.

Hoewel online de boekhouding bijhouden in de start verschillende gemakkelijker is, zullen aanbieders op het moment dat ze groeien meer hulp nodig hebben, met name bij groeiende maatschappijen zoals het uwe. De andere Snelstart heeft de functionaliteit en functionaliteit om uw vof te assisteren groeien. Dit zijn daarnaast onderwerpen die ik op een later moment zal behandelen.

Ik denk dat het tijd is om de verschillende mogelijkheden van Snelstart te bekijken. Ik hoop dat u zult overwegen het programma voor jouw eigen onderneming aan te schaffen

Allemaal vragen waar je het antwoord op gaat vinden nadat je mijn Snelstart review gelezen hebt. Genoeg reden om dus verder te lezen!

Factureren

Een vof moet ergens bijhouden en dat houdt in onderhouden met het gebruik van facturen. Dat is de reden waarom Snelstart begint met de Facturatie module, en het is één belangrijke, één zeer belangrijke.

De tool is ontworpen om al het werk dat nodig is voor het verzamelen en verwerken van klantenfacturen te automatiseren, zodat u kassabonnetjes kunt genereren voor alle bestellingen in jouw winkels terwijl de voorraad binnenkomt. Om het automatisch opzetten van aankoopfacturen in een klap voor iedereen beschikbaar te maken, bevat Snelstart daarnaast één module voor het automatisch aanmaken van kassabonnetjes die eenvoudig geïntegreerd kan worden. ook print het systeem, optioneel, één fysieke versie van het bonnetje uit en stuurt deze per e-mail naar de klant.

Factuur maken in Snelstart

Het nieuwste Snelstart software pakket bevat diverse verbeteringen. Het meest in het oog springend is het “betalen” met iDeal dat verbeterd is.

U kunt een factuur aanmaken in iDeal en de betalingslink onmiddellijk aan het bonnetje vastmaken. wanneer klanten op je bonnetjes klikken, kunnen ze linea recta betalen zonder iDeal te verlaten.

Met één budgetpakket dat één aantal diensten aanbiedt, waaronder onbeperkte data, kunt u de iDeal-betaallink opnemen in een huisstijlverklaring.

Binnen het goedkooste pakket kun je al onbeperkt kassabonnetjes versturen en ontvangen, onder andere met de betaallink van iDeal in je eigen huisstijl!

BTW Aangiftes

De meeste modules omvatten een groot aantal verwante taken. een aantal een ieder houden zich bijvoorbeeld bezig met facturering, het onderhouden van financiële gegevens, het invoeren van betalingen, enzovoort.

Maar één van de meest belangrijke onderdelen van één aangifte die u echt goed wilt doen, is of u de overheid nog BTW schuldig bent of niet. Elk kwartaal, moeten bedrijfseigenaren hun aangiften opnieuw indienen. Deze aangiften worden samengevoegd om na te gaan of maatschappijen de overheid nog belastingen verschuldigd zijn.

Nu kan personen online btw-aangifte doen. Met Snelstart bent u minder tijd kwijt aan jouw btw-aangiften.

Dit ziet er diverse duidelijker uit nu het totaalbedrag combineren met elke sectie wordt weergegeven. Dit is één zeer duidelijk en gebruikelijk proces, dat kan worden gekopieerd. daarmee kunt u jouw btw-aangifte voltooien!

Bankkoppelingen

Wist u dat u Snelstart simpel kunt koppelen aan jouw zakelijke account? een innovatie op boekhoudkundig gebied heeft het voor aanbieders mogelijk gemaakt om haar boekhoudsysteem te koppelen aan haar bankrekening. Snelstart heeft daarnaast geanticipeerd op deze innovatie in de tijd.

In de betere versies van de online software van Snelstart kunt u automatische incasso’s aanmaken op zakelijke bankrekeningen.

Het belangrijkste interesse van een Snelstart rekening is dat het niet meer nodig is om bankafschriften te controleren en aan te sluiten op de bedrijfsboekhouding. Alle openstaande saldi worden door Snelstart direct aan de kasstroom toegevoegd. Is er één overboeking geweest? Dan wordt deze automatisch gematcht.

Inzicht in resultaten

Wanneer jouw bedrijf volwassen wordt, hebt u meer overzicht nodig om het wel en wee van uw vof te begrijpen en uit te zoeken of er iets in jouw zaak gebeurt dat tijd verdient. Stijgt of daalt uw nettowinst in de loop der tijd? Wat zijn uw actuele uitgaven en waar zijn er mogelijkheden om de kosten te verlagen?

Boekhoudsoftware aanbieders investeren vaak verschillende in de ontwikkeling van rapporten van hoge kwaliteit. één van de voordelen voor u als ondernemer is dat u simpeler verschillende rapporten voor uw zaak kunt presenteren. Meer specifiek, het eenmanszaak Snelstart is één van de leiders in rapportage software.

Met jouw keuze op hun software heeft u in ieder situatie één goed overzicht in de cijfers en financiën, omdat u inzicht verdient in het voordeel en het verlies. Echter, met de de voordeligste pakketten, verdient u geen inzicht in de financiën.

Snelstart

U zult zich niet kunnen verschuilen achter het systeem door de meeste voordelige boekhoudsoftware te gebruiken.

Met boekhoudpakketten van onder meer Snelstart, kunnen leveranciers allerhande versies van opdrachten maken met uiteenlopende informatie en deze opzij leggen tot ze de versie gebruiken voor verwerking.

Koppelen met webshops

Iets waar nog altijd te niets boekhoudprogramma’s echt in investeren, is het mogelijk maken van een koppeling met webshops. bijna iedere webshop huurbaas weet hoeveel werk het kost om één webshop te onderhouden. Als daar dan ernaast nog één de administratieve werkdruk bij komt, zie je al gauw door het bos de bomen niet meer. Het leuke aan ondernemen gaat zo snel weg en dat wil je vanzelfsprekend niet.

Snelstart inkoopboeking

Als Snelstart verbinding zou kunnen maken met webshop, dan zou u jouw klanten gewoon kunnen laten importeren op het moment dat klanten iets kopen. Het lijkt iets wat je zou moeten kunnen doen, toch?

Er zijn vele platforms beschikbaar waarmee winkels en hun software kunnen worden aangesloten op Snelstart, waaronder: Magento, Opencart, WordPress en WooCommerce. Met deze platformen kunt u jouw transacties automatiseren. Alles in een klik! Niet slecht!

Koppelen met kassasystemen

Sommige softwareprogramma’s kunnen nu de financiële kennis van één bedrijf importeren in het boekhoudprogramma. Dit houdt in dat de kennis niet met de hand hoeven te worden ingevoerd. bovenal worden de gegevens veilig opgeslagen, zodat het maken van fouten sterk wordt verminderd.

Wat kost Snelstart?

Het is nu mogelijk om één account aan te maken op Snelstart en één account te registreren online aan te maken. Er zijn één aantal uiteenlopende pakketten waaruit u kunt kiezen: het goedkooste boekhouderspakket begint bij € 9,90 per maand, en loopt op tot € vijftig per maand. Er zijn verschillen tussen de uiteenlopende pakketten.

Gebruik onderstaande filters om te zien wat Snelstart kost.

Snelstart