Meteen naar de inhoud

Rompslomp

  • Niet gecategoriseerd

In één eerder artikel hebben we één paar eigenschappen toegelicht die Rompslomp te bieden heeft en die het administreren leuk, sneller, makkelijker en enkele inzichtelijker maken.

Maar dat is nog niet alles, voor freelancers die internationale trips maken of eenvoudig in een thuiskantoor blijven, kunt u nu gebruik maken van automatische kilometerregistratie. Het klinkt niet erg spannend, maar het maakt het mogelijk om de maandlasten van de kilometers door te bepalen in de facturen. Dat kan niet 24/7 bij alle aanbieders van boekhoudsoftware.

Veel aanbieders zien grote waarde in zakelijke toepassingen die woorden, met Rompslomp aan de andere kant, die helemaal geen waarde ziet in één bepaalde functionaliteit. Rompslomp is van mening dat het minder tijd kan besteden aan het analyseren van documenten die fouten bevatten en meer tijd besteden aan bruikbare opdrachten.

Sommige pakketten zijn erg onhandig. Rompslomp is onder meer een goed programma omdat het u perfecte ondersteuning biedt naarmate dat nodig is.

Op de homepage van de site bevat het programma doorsnee handleidingen over het programma die kunnen worden geraadpleegd in geval men vastloopt op de site, naarmate men contact opneemt met de aanspreekpunt met vragen die niet geen antwoord kan worden gegeven op de werking van het programma.

Op deze website vind je een live chat om je vragen te kunnen beantwoorden of advies geven over boekhoudkundige kwesties.

Om de koop extra te vergemakkelijken, biedt de software de kopers de te kiezen om na te gaan of het BTW-nummer correct is, zodat zij de koper niet meer hoeven te vragen of het nummer correct is. Dit betekent één beetje meer tijd voor de kenmerken doen.

Wat is Rompslomp en wie zijn de oprichters?

De boekhoudsoftware, genaamd “Rompslomp,” is opgezet door een stel jonge ondernemers. Echter, deze jonge professionals kwamen in de problemen nadat ze hun eigen zaak hadden opgezet. De “berg” papierwerk lijkt behoorlijk groot.

In die tijd waren er nog niet enkele online boekhoudpakketten, en de oudere mensen waren erg moe van hun oude boekhoudformaten en oude systemen. De jongere personen zagen dit als het mogelijkheid voor hun problemen omdat ze betrokken wilden raken bij iets waar ze echt gepassioneerd over waren.

Met dit programma voor je boekhouding kunt u elk aspect van uw bedrijf beheren zonder al te hoog tijd aan jouw boeken te hoeven besteden.

Financiële verslaglegging moet zo niet moeilijk mogelijk worden gemaakt. Deze organisatie wilt hebben deze boekhoudsoftware al bijna 15 jaar en verbruikt het vandaag de dag nog steeds voor hun bedrijfswerkzaamheden. Hun boekhoudteam verbruikt deze software in de tijd dat zij wijzigingen aanbrengen in hun financiële verslagen en ervan overtuigd zijn dat mogelijkheden moeten worden aangebracht.

Hoe werkt het programma en wat kan ik er mee?

Rompslomp biedt de functionaliteit van administreren zo niet moeilijk mogelijk aan.

Met de komst van de cloud kunt u nu werken met alles veilig op de server van de provider. Het grote interesse van te kiezen voor al jouw gegevens en gegevens netjes, overzichtelijk, en nog belangrijker, veilig in de “Cloud” te hebben.

Extra functionaliteiten

Rompslomp heeft zijn systeem ontwikkeld met diverse functies, zodat elke gebruiker kan het werk doen. mensen zou het kunnen gebruiken, of je nu op één PC, op Android of op één iPhone zit, en je kunt het op bijna elke browser gebruiken.

De software heeft één uitzonderlijk duidelijke, slanke lay-out en biedt gebruikers functionaliteiten die ze al gewend zijn. De software is vergelijkbaar met alle nieuwe die u hebt gebruikt, hoewel er niet enkele menu’s zijn.

Het menu moet alleen de noodzakelijke items bevatten – waaronder uw uitgaven, bankboek, contacten, tijdregistratie en facturen.

Urenregistratie en factureren in een klap?

Wanneer freelancers hun eigen online boekhoudsoftware gebruiken is er vaak verschillende verwarring rond het concept van tijdregistratie en betaling.

Dit is het meest innovatieve programma dat ik ooit ben tegengekomen. Het houdt de tijd bij die jouw werknemers besteden aan het voltooien van de taak of het project.

De irritante bonnetjes

Een andere handige functionaliteit is de zogenaamde schoenendoos-functie. daarmee maakt u met uw smartphone één foto van de kassabon, die vervolgens rechtstreeks naar de virtuele bewaarplaats wordt doorgestuurd.

Bij Rompslomp software kunt u kiezen uit één groot aantal stijlen als het gaat om uw offertes. Deze stijlen omvatten klassiek en eigentijds, evenals verschillende kleuren, letters en lettertype stijlen. Maar het meest belangrijke is dat u met Rompslomp uw bonnetjes gewoon kunt verzenden vanuit elk van uw online

De klanten van één website hoeven uitsluitend maar toestemming te geven voor toegang tot informatie, wat het voor bedrijven simpeler maakt om na te gaan waar hun bezoekers vandaan komen.

BTW detailoverzicht en aangifte, hoe zit het op onze website mee?

Rompslomp verzamelt gewoon de inkomende facturen, zodat de rekeningen terstond in het boekhoudsoftware terechtkomen. Met deze manier hoeft er geen apart BTW-overzicht meer te zijn, omdat er ernaast rekeningen kunnen worden aangemaakt. ook worden automatisch resultatenrekeningen en balansen aangemaakt.

Omdat ze gebruik maken van een bankmutatiesysteem in hun online boekhoudsoftware, is samenwerking met accountants ideaal gebruikelijk (of niet eens nodig) en kunt u uw bankrekening slimmer bekijken. Kies ervoor om alle bankinformatie via het programma te verwerken, en het maakt je administratie volledig transparant.

Rompslomp

Voor mensen die moeite heeft om al zijn inkomsten uit diverse bronnen te onthouden, heeft Rompslomp één oplossing ontworpen. Rompslomp maakt al het financiële gedoe visueel en maakt het u niet moeilijk om te bekijken, te analyseren en te begrijpen waar uw geld vandaan komt.

Boekhoudsoftware zoals Rompslomp geeft één overzicht van taken die al zijn voltooid, taken die nog moeten worden voltooid en taken die nog moeten worden gedaan. Ze maken het gemakkelijk om na te gaan wat de te verkrijgen status is, onder andere facturen die betaald zijn en bonnetjes die nog niet gedekt zijn. Ten slotte zou het vergeten van boekhoudsoftware

Eindconclusie Rompslomp

Wij zijn zeer tevreden over het programma voor je boekhouding Rompslomp, het is uiterst gebruiksvriendelijk en kan met slechts één hand goed worden bediend. Met de handige functionaliteit in dit Rompslomp boekhoudprogramma kan één bedrijfsprofessional zijn attentie volledig op het werk richten, zonder afgeleid te worden.

Alle pakketten van Rompslomp Boekhouding: kosten

Rompslomp