Meteen naar de inhoud

Reeleezee

  • Niet gecategoriseerd

Niets kan een boekhoudprogramma beter maken dan één goede set functies. U kunt rekenen op de eigenschappen van Reeleezee om het werk van het boekhouden te vergemakkelijken door u u functionele hulpmiddelen en functionaliteiten te bieden zonder diverse ruimte op jouw harde schijf in beslag te nemen. Wij bespreken de meest belangrijke eigenschappen en wat ze voor uw onderneming betekenen.

Facturatie

U hoeft geen professionele boekhouder te zijn om rekeningen te sturen. Net zoals u geen ontwerper hoeft te zijn om het maken van bonnetjes gebruikelijk te maken. De kracht van Reeeleezee ligt in het zo alledaags mogelijk maken van de meeste taken. Ongeacht met welke taak u te maken heeft, u kunt er natuurlijk van zijn dat u Reeeleezee kunt gebruiken

Dat is waar het maken van één factuur begint. Met Reeleezee is het echter niet erg lastig om één nieuwe factuurstijl te creëren. U kunt ernaast een stijl kiezen die bij jouw bedrijfskleuren past. Op die manier zal een factuur aanvoelen als uw bedrijf.

Op het bonnetje zelf kunt u alles vermelden waarvan u denkt dat het nodig zou kunnen zijn. U kunt aangeven om een factuur te maken die voldoet aan een specifieke sjabloon; of je kunt het als je wilt gebruiken om één contract, waarbij je alles moet invullen wat je nodig acht om de facturering goed uit te voeren. een van de grootste plussen van Reeleezee is dat de sjablonen goed zijn voor iedere ondernemer of type bedrijf.

Offerte

In het algemeen werkt de offerte-functie op dezelfde manier als één factuur-functie; dat is niet verwonderlijk want in allebei secties zijn verschillende overeenkomsten te vinden.

Met de factureringsmodule kunt u jouw eigen huisstijl gebruiken om uw offertes naar eigen overzicht vorm te geven. U kunt ernaast vaste sjablonen voor facturering maken, wat het makkelijker maakt als u vaker dan gemiddeld facturen naar nieuwe leveranciers stuurt.

Heeft u uw offerte al klaar? Sleep hem dan naar Reeleezee en zie hoe hij wordt verzonden. Als de offerte wordt aanvaard, wordt automatisch een nieuwe factuur aangemaakt op basis van de offerte voor verwerking. Zo gemakkelijk!

Koppelingen

Met de krachtige tools die Reeleezee biedt, kunt u bijna elke mogelijke soort koppeling maken. U kunt als je wilt één websitelink maken voor een consument die online bankiert en die wordt doorgelinkt naar één betaalpagina waar hij of zij jouw factuur betalen kan.

Het zorgt ervoor dat transacties automatisch voor u worden uitgevoerd en samengevoegd aan jouw zakelijke bankrekening, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over fouten. Hoe werkt dat?

Stel je voor dat je voor je zaak een zakelijke bankrekening hebt bij ING. Telkens als je met deze rekening een aankoop- of verkooptransactie doet, ontvang je op REELEEEEZEE (of één soortgelijke applicatie) de details van deze transactie. Nu elke keer dat er één factuur in het proces zit, jouw account deze gewoon in en hoeft u dus niet te controleren of het bonnetje is betaald. Deze toepassing stelt u in staat te werken zonder te nakijken of iets is gedaan of niet gedaan is.

U kunt niet uitsluitend koppelingen maken naar allerlei andere diensten, maar u kunt ze ernaast aan elkaar koppelen via uw account. Door deze koppelingen hoeft u de bestellingen niet met de hand in jouw administratie te verwerken. Dit bespaart u tijd en energie! En als u een blik werpt op het gamma koppelingen dat in Reeleezee beschikbaar is, zult u beseffen hoe doeltreffend deze functie is.

Je hebt je belastingen nog nooit zo simpel en goedkoop gedaan!

Voor ondernemers is niets irritanter dan zelf de belastingen doen. Ik kan u een beetje helpen. U kunt op uw tijd besparen door één accountant in te schakelen, hoewel het waarschijnlijk gemakkelijker is om alledaags Reeleezee te gebruiken.

Met Reeleezee kunt u nu snel jouw belastingaangifte doen. De aangifte omzetbelasting kan bestellen met u worden ingediend, ze kunnen u zelfs assisteren bij het invullen van de formulieren. Als u een aangifte inkomstenbelasting doet, kunt u alleen enkele kennis invullen.

Door de meest geschikte mogelijkheid voor boekhoudsoftware te kiezen, kunt u honderden en wellicht duizenden euro’s per kalenderjaar besparen. Dit maakt het de moeite waard om één oplossing te vinden die het best aan jouw wensen en behoeften voldoet. om die reden is het een goed idee om een boekhoudoplossing te kiezen die bijna niets onderhoud vergt en niet verschillende ruimte inneemt in jouw kantoor.

Reeleezee app

Als er iets is waar Reeleeze over kan opscheppen is het wel zijn zeer populaire app voor boekhoudsoftware. Het is het beste pakket op de markt en het heeft lovende kritieken verwerven van accountants.

Met de Reeleezee-app kunt u zowat alle soorten gegevens aanpassen zonder dat u één boek moet openslaan en aantekeningen moet maken. jouw resultaten kunnen worden bekeken en naar u verzonden worden in minder dan één seconde. Zo weet je Exact hoeveel BTW je volgend kwartaal aan de overheid verschuldigd bent!

In plaats van een hele tijd lang bonnetjes te verzamelen, kunt u nu uw bonnetjes rechtstreeks naar uw administratie sturen terwijl u aan het eten bent of uw automobiel voltankt. In minder dan één minuut kunnen uw beelden, combineren met informatie over de transactie, naar jouw administratie worden gestuurd.

Het verbazingwekkende is dat je, vanuit de app, met je boekhouder kunt praten. Het is een app voor dat.

Conclusie

Het Reeleezee-boekhoudpakket wordt elke 12 maanden beter en beter. Onlangs is het uitgebreid met vrij veel andere functies.

Het is niet simpel om een goede keuzemogelijkheid te maken, maar niet personen is het erover eens dat Reeleezee heel goed aan al hun wensen en behoeften voldoet. Grote bedrijven en accountantskantoren zeggen dat na de Exact overname hun wensen en behoeften niet volledig worden vervuld door het recenter overgenomen bedrijf. Zo lijkt de online belastingvoorbereidingssoftware niet beschikbaar te zijn voor grote bedrijven. tegenwoordig wel, check deze website maar eens of vraag een proefaccount aan.

De andere functies van Reeleezee blijken goede beoordelingen in één review op verschillende websites. Op het internet kunnen gebruikers een toenemend aantal perfecte beoordelingen vinden over Reeleezee. Uit deze reputatie blijkt dat de functies worden gewaardeerd door bedrijfseigenaren en freelance gebruikers.

Het advies mag dan beginnen met Reeleezee, het kan daar wel of niet ophouden. Neem de tijd om te onderzoeken welke zaken van Reeleezee voor u geschikt zijn en neem dan een beslissing.

FAQ

Wat is Reeleezee boekhoudsoftware?

Reeleezee is één cloud-gebaseerde boekhoudsoftware die beschikbaar is voor zowel kleine als grote bedrijven. De software beheert alle noodzakelijke financiële gegevens op elk moment en vanaf elke locatie. U kunt er de financiën van uw bedrijf mee opzetten, registreren en volgen. U kunt zelfs klanten opzetten en facturen versturen, allemaal vanuit dezelfde dashboardapplicatie.

Voordelen:

  1. Met een internetverbinding kun je vanaf vrijwel elke locatie bij je boekhouding
  2. 24/7 overzicht in je cijfers
  3. Updates worden automatisch doorgevoerd
  4. De administratie is eenvoudigin te richten met een voorbeeld boekhouding
  5. Koppeling mogelijk met je bankrekening, kassasysteem of CRM.

Nadelen:

  1. Je zit vast aan één abonnement voor het gebruik van de software
  2. De administratie wordt in de cloud bewaard op één externe server
  3. De administratie staat niet op je device opgeslagen

Is Reeleezee snel en gemakkelijk leren?

Reeleezee is een groot boekhoudprogramma. Niet onoverzichtelijk, wel gebruiksvriendelijk. de facto is het maken van één factuur één fluitje van één cent. (Ik heb het gevoel dat als ik het zou uitschrijven, dit één echte paragraaf zou worden…)

Om de grondbeginselen van administreren te leren, zijn er allerhande opleidingsvideo’s beschikbaar waarin elke stap van de procedure wordt uitgelegd. rekening houdend met één voorbeeldopleiding boekhouden weet u hoe u zonder complicaties één boekhouding kunt opzetten.

Voor welke bedrijfstypes is Reeleezee geschikt?

Ik gebruik liever de programma’s die enkel bestaan uit functionaliteiten die specifiek zijn voor de behoeften die wij als bedrijf hebben. Het houdt in dat de keuze puur afhangt van de vraag of het programma goed kan omgaan met onze courante behoeften van het beheren van onze rekeningen. Geen overtollige zaken zijn nodig.

De Reeleezee is geschikt voor bijna alle freelance aanbieders of kleine eenmanszaken. Het bevat een ruime selectie functies, zoals: regelmatig boekhoudkundige rekeningen, onbeperkt aantal klanten, zonder beperkingen aantal facturen, facturering per project en vele andere.

Reeleezee prijzen

Na de 30-dagen proefperiode kan één consument €7,50 per maand afdragen om de Reeleezee-software te laten installeren. Om meer eigenschappen ter beschikking te hebben kiezen ondernemers uiteindelijk wel over het algemeen regelmatig het pakket van €30 per maand. controleer of dat ook iets is wat u wilt betalen, want stel dat u wilt opwaarderen dan is dit de maandlasten die u te wachten staat en bijvoorbeeld is er dan wel één voordelige provider te vinden. aanmelden is niet het gehele jaar gemakkelijk. ook al zeggen de boekhoudsoftwareleveranciers van wel.

Reeleezee