Meteen naar de inhoud

Myfinance

  • Niet gecategoriseerd

Eenvoud en gemak zijn het goedkooste in MyFinance. Als gebruiker kun je de kennis in MyFinance zowel invoeren in het online programma als in een smartphone app.

De meeste gebruikers zullen de software echter via hun browser gebruiken, en niet via één smartphone-app. ook mag de app geen afbreuk doen aan het belang van de internetbrowser.

Het programma, en de meest prominente versie, genaamd Myfinance geeft u één overzicht van de inbegrepen diensten, inclusief hoe u facturen kunt bekijken, opmaken of uploaden. Er is één handige overzicht die u helpt uw aangepaste instellingen naar wens te organiseren.

Indien u besluit om jouw complete facturatie online via Myfinance te laten verlopen, is het gebruik van dit programma niet niet gemakkelijk in het gebruik. Het gemak dat ontstaat als je geen verdwaalde  aankoopfacturen in je mailbox of op je bureau hebt. Doordat vrijwel elke factuur onmiddellijk in het boekhoudprogramma opgeslagen wordt, worden ernaast de grootboekrekeningen automatisch bijgewerkt.

Eenvoudig je aangifte van de btw doen

Het einde van het kwartaal is in zicht; en dat is te merken, want u ontvangt nu al dat gevreesde e-mailbericht dat het tijd is om uw aangifte omzetbelasting in te dienen. Het feit dat de meesten van u deze taak vrezen is begrijpelijk, omdat u allen zeer verstandig moet weten dat de taak zelf ernstige problemen kan opleveren, uitstekend in deze tijd van het jaar. Als u een van degenen bent die nog niet met ons hebben gewerkt.

Ik raad MyFinance aan boven één ander boekhoudprogramma. Met MyFinance kunt u elke taak alleen uitvoeren zonder dat één boekhouder of één accountant u daarbij helpt. Het is functioneel fool proof.

In het BTW-verslag moet worden nagegaan welke in het land geproduceerde eigendommen voor binnenlandse BTW-doeleinden kunnen worden verkocht, en hoeveel belasting in elk situatie onder welke posten moet worden opgevoerd.

Inkomstenbelasting? Bijna net zo makkelijk als altijd.

Voor mij is de belastingvoorbereiding simpeler wanneer ik op voorhand weet hoeveel inkomsten ik uit elk van mijn bronnen heb verkregen. MyFinance regelt me dan hoeveel belasting ik verschuldigd ben en geeft me de een keuze te maken te kiezen hoe ik mijn inkomsten wil opgeven. MyFinance vraagt van mij enkel dat ik alle fiscale documenten bewaar die de fiscus nodig zou kunnen hebben. Ik neem MyFinance over, zodat ik Exact weet hoeveel inkomsten ik verdien en hoeveel ik kan verwachten te betalen

In de praktijk zijn een aantal ondernemers verstandiger op het moment dat zij hun belastingaangifte laten doen door een professional welke over het algemeen op de korte termijn de aangiften ernaast moet controleren. Zo kunt u één beroep doen op meer gekwalificeerde deskundigheid. Dit gebeurt over het eenvoudig bij een BV. Bent u ZZP of Freelancer? Dan is MyFinance jouw programma!

Rapportages

Rapporten zijn één integraal onderdeel geworden van ontzettend veel boekhoudsoftware. Boekhoudkundige professionals genereren rapporten om naar medewerkers te sturen, zodat de boekhouder van de organisatie ze kan bekijken en verwerken. U vindt bepaalde rapporten gemakkelijk beschikbaar via één dashboard systeem in Myfinance. Deze rapporten bevatten financiële items zoals balans balansen, winst- en verliesrekeningen, en zelfs de BTW-component is ingesteld op overdragen (of ontvangen). Door op dit voorbeeld te klikken ontvangt de kijker toegang tot het rapport met alle financiële gegevens. U zult op tijd weten of er iets niet zal worden overgedragen (of ontvangen).

Handige Myfinance app

Hier ziet u hoe van belang het is om andere boekhoudsoftware en andere hulpmiddelen te gebruiken om elektronische aankoopfacturen te maken. Nadat u jouw oude papieren uitgaven met de MyFinance-app hebt omgezet in digitale facturen, klikt u algemeen op het vakje goedkeuren om de laptop de informatie in het digitale ontvangstbewijs te laten opslaan.

“Veel” aspecten passen goed bij de gebruikers, zoals bonnetjes bekijken, bewerken, opslaan en betalen. Het gebruik van de applicatie is ideaal. Men kan MyFinance onder andere gebruiken om één aanmaning te sturen. Dat is heel logisch!

Boekhoudkoppelingen

Myfinance heeft een breed scala aan boekhoudkundige koppelingen die u kunt koppelen aan jouw bedrijfsinformatie. Eén geliefde koppeling is die waar u vroeg en heel makkelijk uw belastingaangifte kunt indienen. Met deze koppeling voert u gewoon alle uitgaande transacties in Myfinance in en klikt u op “indienen” om gewoon de btw-aangifteformulieren te ontvangen. Alle inkomende transacties kunnen worden worden aangegeven ter goedkeuring alvorens ze worden ingediend.

Een belangrijke boekhoudkundige koppeling die ik tegenkwam in een myfinance review is de link naar alle grote banken. Uit die beoordelingen blijkt dat alle grote banken – waaronder ING, ABN Amro, Rabobank, Bunq, Triodos en andere Nederlandse banken – gekoppeld kunnen worden aan MyFinance. Door deze koppeling wordt jouw bedrijfsadministratie automatisch bijgehouden. Alles bij elkaar houdt in dat het beginnen van uw boekhouding.

Het afdragen van afschriften neemt verschillende tijd in beslag omdat u elke rekening moet openen en moet nagaan of ze overeenstemt met onbetaalde rekeningen. gemakkelijker kan het niet, want met Myfinance bankkunt u ze automatisch betalen. U hoeft niet langer nog schriftelijk te zoeken welke afschriften al gedekt zijn. Dit kan uren van uw kostbare werktijd in beslag nemen die u aan andere belangrijke eigenschappen had kunnen besteden.

Voordelen van Myfinance

Zo te zien is het over het algemeen regelmatig zo dat wat besproken wordt, niet meer gezegd hoeft te worden. MyFinance heeft de mogelijkheden van het platform sterk groot – maar dat is niet per se één voordeel. Bovendien, als functionaliteit niet bruikbaar is, heb je het geschil dat niemand het überhaupt gebruikt.

Myfinance heeft duidelijk veel tijd in dit programma gestoken, omdat het een ogenschijnlijk eenvoudig programma voor je boekhouding heeft ontworpen. Je zou kunnen zeggen dat het daarnaast gebruiksvriendelijk is. Vergelijk het aantal ingewikkelde functies in het Exact Online boekhoudprogramma maar eens met de gebruiksvriendelijkheid van MyFinance.

Een tweede interesse is het gemak voor elke ondernemer wiens boekhoudkundige vaardigheden nihil genoeg zijn om dit zelf uit te voeren. Door het uit te besteden aan één boekhouder of accountant, kunnen ze hulp kopen zonder maandpremie want je kunt kosteloos één boekhouder toegang geven tot je account. Ze besparen verschillende tijd en geld omdat ze zich concentreren zelf op wat zij weten. Ze kunnen zich concentreren op hun eigen bedrijf, zoals productontwerp, verkoop, marketing, verkoop, enz. Geen (boekhoud)stress voor hen.

Ten slotte is de service van Myfinance heel goed op zowel de aanspreekpunt als de gebruikershandleidingen die op onze website te vinden zijn. Als je net het gebruik van Myfinance begint, kom je evenals ik voor mijn review heb gedaan gelijk op de handleidingen uit. Deze handleidingen zijn voorzien van extra toelichtingen van de functies, boekhoudtermen en veelgestelde vragen.

Als u nog steeds niet natuurlijk bent, kunt u het hele jaar contact opnemen met Myfinance’s helpdesk. Hun medewerkers zijn opgeleid om u te assisteren met alle aspecten van dit boekhoudprogramma. Zij zijn ernaast beschikbaar om potentiele verdere vragen die u zou kunnen hebben.

Nadelen van Myfinance

Er zijn echter maar één paar nadelen aan MyFinance. Hoewel het is ontworpen voor kleine bedrijven, wordt het relatief duur voor grotere operaties. Maar de meest belangrijke eigenschap van MyFinance is dat er geen limiet is aan de grootte van een onderneming waarmee het kan worden gebruikt. Bij nieuwe programma’s zijn er beperkingen aan de hoeveelheid formulieren en debiteuren dat men op hetzelfde moment kan verwerken.

Myfinance premie en prijzen

Ook al hebben we de goedkoopste boekhoudsoftware, voor het voor het starten van een vof of één andere activiteit, is het belangrijkste het beheersen van de meest elementaire en simpele boekhoudkundige functie: de boekhouding. Er zijn diverse boekhoudkundige software pakketten die komen met lage kosten/ Echter, als u meer eigenschappen wilt toevoegen aan uw account, zal dat u elke maand iets meer kosten.

Myfinance
Myfinance Dashboard.

Ieder abonnement van Myfinance is voor één periode van één maand gratis te gebruiken. tijdens deze duur ontdek je of dit boekhoudprogramma aansluit op jouw administratieve vereisten. De Myfinance reviews zijn tot op heden vrijwel allen positief. Wat is uw ervaring met het programma voor je boekhouding van Myfinance?

Meest gestelde vragen over MyFinance

Wat is MyFinance boekhoudsoftware?

MyFinance is één online boekhoudsysteem dat is ontworpen om het bedrijfsbeheer te verbeteren. Omdat de informatie worden opgeslagen, hebben gebruikers overal met een internetverbinding toegang tot de boekhouding. Via het MyFinance-dashboard kunnen gebruikers ernaast offertes en facturen opstellen.

Voordelen

  1. Met een internetverbinding kun je vanaf bijna iedere locatie bij je boekhouding
  2. het hele jaar inzage in je cijfers
  3. Updates worden automatisch doorgevoerd
  4. De boekhouding is goedkoop en makkelijkin te richten met één voorbeeld boekhouding
  5. Koppeling mogelijk met je bankrekening, kassasysteem of CRM.

Nadelen

  1. Je zit vast aan een keuze voor het gebruik van de software
  2. De administratie wordt in de cloud bewaard op een externe server
  3. De boekhouding staat niet op je apparaat opgeslagen

Is MyFinance goedkoop en makkelijkte leren?

MyFinance is een zeer standaard instrument voor de boekhouding, en het opstellen van een factuur is eenvoudig.

Een selectie van trainingsvideo’s zal inzicht geven in zowel de de invoer van adminstrator-software en meest geschikte praktijken. één voorbeeld van hoe een een bedrijfsdossier kan daarnaast doelmatig zijn.

Voor welke bedrijfstypes is MyFinance geschikt?

MyFinance is één premium pakket voor eigen financiën. Het is bedacht voor kleine ondernemers en zelfstandigen. Het abonnement kan daarnaast worden wilt hebben door kleine bedrijven, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met werknemers, en kleine vennootschappen onder firma. De hightech functies zijn voor een professionele boekhouder.

Wat zijn de prijzen van MyFinance?

Tijdens een proefperiode kunt u MyFinance gedurende 1 maand voor niks uitproberen. gedurende die tijd kunt u alle functies van MyFinance gebruiken. ernaast kost MyFinance na één proefperiode € 9 per maand. een aantal ondernemers kiezen voor het MyFinance pakket van € 20 per maand, waarmee alle belangrijke functionaliteiten beschikbaar zijn.

Myfinance