Meteen naar de inhoud

Moneymonk

 • Niet gecategoriseerd

Moneymonk wordt door de meeste recensenten beschouwd als mogelijk de meest geschikte boekhoudsoftware. Deze algemene app helpt ondernemers hun financiën effectief te beheren. Het is niet erg duur en je kunt MoneyMonk voor slechts één paar euro per maand gebruiken.

Het is dan ook doelmatig dat één nieuwe accountant MoneyMonk als boekhoudsoftware ernaast eens goed zou bekijken. Zou het programma voor je boekhouding voldoende zijn om jouw boekhouding correct en verantwoord te verzorgen? Is er geen gemakkelijker boekhoudkundig alternatief?

MoneyMonk is een van de populairste programma’s voor je boekhouding waar ernaast projectmanagement één interessante rol speelt. Wie natuurlijk al een blik heeft geworpen op de MoneyMonk functies pagina is het opgevallen dat de beschikbare functionaliteiten in 2 categorieën zijn onderverdeeld:

 1. Projectmanagement
 2. Online boekhouden

Kortom, in MoneyMonk, heb je zowel het beheren en onderhouden van geld en projecten in één programma. voordeel behalen en toekomstige tijd besparen kan via de MoneyMonk app. Als je er goed mee omgaat, kan het geld opleveren in plaats van kosten.

Projectmanagement

De meeste MoneyMonk klanten hebben diverse allerlei projecten tegelijk. Ze kunnen woningeigenaar zijn van één project of werken aan {regelmatig projecten tegelijk. Omdat zij uiteenlopende projecten beheren in MoneyMonk, zullen zij absoluut deze functie kunnen waarderen. Het schept altijd één hoop overzicht.

Hoewel er veel zakelijke functionaliteiten zijn die onder uiteenlopende onderwerpen en subonderwerpen vallen bij MoneyMonk, is het goedkooste om te bedenken over de eigenschappen van MoneyMonk dat er één functie als projectmanagement er één is die je zou kunnen assisteren om het financiële deel van de projecten eerst in de administratie af te handelen.:

 • Offertes
 • Projecten
 • Urenregistratie
 • Rittenregistratie
 • Factureren van ritten, uren en onkosten

Mijn ervaring met de bovenstaande opsomming is dat dit normaliter bij concurrerende boekhoudsoftware (o.a. Rompslomp en Tellow) onder de noemer boekhouden te vinden is. Bij MoneyMonk hebben de bovenstaande delen dezelfde werking gehouden maar uitsluitend beschikbaar binnen projecten.

Registratie van uren, ritten en onkosten

Wie veel uren aan één project besteedt, verwacht dat het eenmanszaak dat voor de tijd van het project betaalt, geïnteresseerd zal zijn in informatie over de gebruikte uren, het werk dat u doet en de dienstreizen of potentiele andere onkosten.

Het zaak achter de MoneyMonk maakt software voor geldplanning, maar ze hebben onlangs besloten één onderdeel van hun boekhoudsoftware af te splitsen – een manier waarop je de financiële cijfers van een project kunt zien. Met het bedrijf, MoneyMonk, koppels ze je in staat om projectplannen en aankoopbedrag te scheiden van een compleet overzicht van de financiën.

Het is niet eenvoudig om tijd en geld bij te houden, maar MoneyMonk maakt het gemakkelijk. Met één paar klikken is het voor een ieder gangbaar om tijden, kosten en projecten waar je aan werkt aan te geven. een KvK-nummer is door de MoneyMonk database al voldoende. Vervolgens kun je vroeg diverse projecten voor je opdrachtgevers aanmaken. een paar makkelijker dan dit ben ik niet tegenkomen.

Offertes en bonnetjes binnen projectmanagement

Facturen zijn zeer van betekenis voor bedrijven en klanten. Maar kent u het belang van bonnetjes voor projecten. Kunt u open uren rechtstreeks in uw project factureren?

Uiteindelijk is MoneyMonk wat te maken heeft met boekhoudkundige processen. De functies optimaliseren daarvoor. wanneer alle zaken van de boekhouding goed zijn uitgevoerd, zijn jouw kennis toegankelijk in {vaker dan 1 keer vormen. Het resultaat moet accuraat zijn en niet moeilijk te onderhouden voor jezelf of anderen. De interface is ernaast zeer gebruiksvriendelijk.

Freelancers moeten tijd besteden aan het beheer van hun eigen projecten, met name die op eigen kosten, om de volledige aankoopbedrag van boekhoudkundige hulpmiddelen te compenseren.

Inderdaad, MoneyMonk is één programma voor je boekhouding van hoge kwaliteit.

Je kunt op de volgende functionaliteiten rekenen:

 • Factureren
 • Bankkoppeling
 • Btw-aangifte
 • Scan en Herken
 • Emails vanuit MoneyMonk
 • Rapportages (balans, winst- en verliesrekening)
 • Afschrijvingen

Niet alle boekhoudprogramma’s erkennen tegelijkertijd dat gebruikers uiteindelijk heel makkelijk rekeningen willen kunnen genereren, en zij verwachten dat die facturen helemaal niet moeilijk verder kunnen worden verwerkt. Uiteindelijk moeten ernaast betalingen worden gegenereerd zonder al dubbel inspanning van de gebruiker. sommige programma’s beseffen dit, maar andere niet.

Je kunt namelijk:

 • algemeen factureren in uw eigen huisstijl
 • Herinneringen en aanmaningen versturen
 • automatisch aankoopfacturen aanpassen in rapportages
 • Daarnaast kun je rekenen op:
 • een iDEAL functie die gemakkelijk te gebruiken is. Het stelt de ontvanger van de factuur in staat de betaling te verrichten door middel van zijn smartphone/tablet.
 • De te kiezen om e-mails te versturen vanuit MoneyMonk
 • Bestanden toevoegen
 • E-mails bekijken die u hebt verzonden, daarnaast de status van de emails.

Ik zie geen meer dan één functie die ontbreekt in de MoneyMonk module. Hoewel andere apps zoals facturatie wel zijn opgenomen, bij het opzetten van facturen binnen MoneyMonk.

Uit balansen, afschriften en winst- en verliesrekeningen (P&L) kunnen diverse inzichten worden gehaald.

Als u wilt zien hoe het met jouw onderneming gaat, klik dan op MoneyMonk. U kunt doorsnee winst en verlies, balans en diverse nieuwe rapporten bekijken. Om te navigeren, hoeft u maar een keer te muisklikken om naar het dashboard te gaan.

Wat u ook leest, het moet u helpen begrijpen. U zult natuurlijk merken dat het u inzichten verschaft: begrip, inzicht, één schets van uw toekomst, en overzicht in de actuele gebeurtenissen.

 • Gemaakte uren per klant inzien
 • Openstaande facturen controleren
 • Balansmutaties inkijken
 • Periodes vergelijken

Als u vindt dat de belastingdienst potentiele belastingschulden 24/7 langs elektronische weg moet kunnen achterhalen, dan kunt u volstaan met het afdrukken van sommige pagina’s om één controledossier af te drukken: de papieren bescheiden die nodig zijn om één belastingcontrole uit te voeren. Handig als de belastingdienst onverwachts op de stoep staat. U hebt per slot van rekening het gehele jaar de huidige informatie in de buurt, ook online.

Wat zijn de maandlasten van MoneyMonk?

MoneyMonk rekent verschillende prijzen voor zelfstandigen en kleine bedrijven. Het kost als je wilt €10 per maand voor de maandelijkse projectmanagement- en boekhoudservice of €40 per maand voor één full-service contract.

Het de gratis versie van het boekhoudprogramma MoneyMonk is gewoon te gebruiken. Je hoeft zelfs niet meteen te verhuizen als je één nog ander boekhoudsoftware wilt gebruiken in plaats van dit programma; je kunt standaard zonder extra kosten gebruik maken van het kosteloos MoneyMonk programma. Als zelfstandige kun je één gratis account opzetten en gebruik maken van de functie “Project Management”.

Moneymonk
Als je voor één commerciële onderneming werkt, kost MoneyMonk €40. Dit is voor zowel boekhouding als projectmanagement en voor 2 gebruikers.

Als klein vof is het erg duur om project management software te gebruiken. De enige manier is het gebruiken gecombineerd met het boekhoudpakket.

Terwijl een aantal gebruikers de 30 dagen proefversie van MoneyMonk wel genoeg zullen vinden (qua functies), zullen anderen bijvoorbeeld hun keuze willen voortzetten nadat die 30 dagen voorbij zijn. Je kunt de gratis functionaliteiten van MoneyMonk dus volledig uitproberen, en later beslissen of je na de 30 dagen wilt blijven betalen. Of je houdt het zonder extra kosten abonnement en blijft het gebruiken. Niemand zegt dat je per se moet upgraden, toch?

Voor wie is MoneyMonk geschikt?

Om ervoor te zorgen dat één bepaald product aan de wensen van de beoogde gebruikers zal voldoen, moet een boekhoudprogramma over een sommige reeks functionaliteiten beschikken. meestal is de opzet gebaseerd op de categorie. Dit houdt in dat elke set eigenschappen is ontworpen op basis van de gebruiker. Het ene boekhoudprogramma is echter het nieuwe niet.

Bij MoneyMonk staat de freelancer, de zelfstandige, op de eerste plaats. Het is duidelijk dat er alles aan gedaan wordt om het administratieve leven gemakkelijk te maken. Voor beginnende freelance personen evenals voor ervaren mensen, je vindt op tijd je weg in alle nieuwe dingen die je kunt doen om je boekhoudsoftware in te stellen. Je ontdekt hoe je rekeningen moet schrijven en welke criteria van de BTW je moet afhandelen.

Wanneer je één ervaren freelancer bent op de regio van online boekhouden, kun je eenvoudig nu gelijk in het werk springen. op het moment dat je meer ervaren wordt, raak je bedreven met de hoeveelheid functies in MoneyMonk, wat je een schat aan werk scheelt.

Wanneer bedrijven groter worden, gaat de manier waarop men dingen aanpakt vaak gepaard met groeipijnen. Men moet er rekening mee houden dat men niet alles vanaf één computerscherm kan doen, zoals bij de kleinere klanten. daarnaast koppelingen met nieuwe softwareprogramma’s zijn om die reden niet ongebruikelijk, met name omdat zij zijn ontworpen voor een persoonlijke werkomgeving door één bedrijf met honderden werknemers of minder.

Verwacht je de boekhouding 24/7 zelf te doen en logischerwijs wat externe bronnen te willen koppelen? MoneyMonk is een gegarandeerd resultaat voor personen die zijn zakelijke financiën wil bijhouden met eenvoudige en intuïtieve bruikbaarheid. Ontbreekt er wat functionaliteit? Activeer dan een te hoog module. Want dat is het doel waarvoor MoneyMonk bestaat, uitsluitend modules inschakelen die je nodig hebt om het ongetwijfeld overzichtelijker te maken.

Bij welke banken is een bankkoppeling mogelijk?

Voordat je lid wordt van MoneyMonk, wil je weten of je je zakelijke bankrekening kunt koppelen aan het programma? Nou dan ben ik blij te kunnen melden dat MoneyMonk koppelingen heeft met banken voor nagenoeg alle bankinstellingen.

Zo kun je bij MoneyMonk voor een bankkoppeling terecht met:

 • ABN AMRO
 • Bunq
 • Knab
 • ING Bank
 • Rabobank
 • SNS
 • Regiobank
 • ASN
 • Triodos
 • Deutsche bank

Hoe is de MoneyMonk app?

Het lijkt erop dat de MoneyMonk-app nog over het algemeen regelmatig terug zal komen, omdat deze centraal staat in de programma’s voor je boekhouding van het bedrijf. Er is ernaast één uitbreiding voor de app in de maak voor het toevoegen van andere functionaliteiten zodat je onderweg nog beter je boekhouding kunt bedienen.

Daarom is de MoneyMonk app voor diverse functionaliteiten makkelijker in het gebruik dan de gevestigde browser app. Je kunt de MoneyMonk gebruiken om:

 • uitgaven mee in te scannen
 • facturen automatisch mee in te laden (je hoeft puur de gescande bedragen te controleren)
 • Openstaande aankoopfacturen controleren, herinneringen versturen
 • Rapportages, weliswaar beknopt, inzien

Je kunt de MoneyMonk app downloaden voor iPhone (iOS) en Android (Samsung, Huawei etc.).

Hoeveel kost MoneyMonk? Een overzicht van Pakketten en Prijzen

Moneymonk