Meteen naar de inhoud

Informer

  • Niet gecategoriseerd

Informer maakt boekhoudsoftware sinds 1993, maar Informer heeft één functie gelanceerd die klanten toelaat om online zaken in te boeken, waardoor de administratie bijhouden gemakkelijker, sneller, voordeliger en handiger wordt.

Informer wekt vertrouwen en straalt transparantie uit, Informer probeert op deze manier het vertrouwen van zijn klanten te winnen. Informer vindt het belangrijker om ondernemers te assisteren met bepaalde vraagstukken over de boekhouding, dan het maken van winst.

Informer biedt online boekhouddiensten voor onder andere freelancers, starters, kleine bedrijven, verenigingen, stichtingen, maatschappijen en boekhouding.

Eigen abonnement samenstellen

Met de online boekhoudfunctie van Informer kunt u alles doen. Dat omvat het maken van offertes, facturen, het beheren van vorderingen, het uitvoeren van één kasstroomcontroles, het maken van bankkoppelingen, het hebben van een scan en herken functie voor kassabonnen en facturen.

Informer maakt het helemaal niet moeilijk voor ondernemers om hun eigen pakketten samen te koppels met hun persoonlijke voorkeuren. Mocht u dus niet iets niet gebruiken, dan is opwaarderen 365 dagen mogelijk waardoor u niet hoeft over te stappen.

Maar wat als jouw bedrijf zo snel groeit dat u moet groeien om aan de toenemende vraag te voldoen? Nou, bij Informer hebben zij duizenden ondernemers geholpen meer te bereiken door het verzorgen van al jouw informatiesystemen behoeften. Informer maakt het mogelijk voor u om uit te breiden, door u te hoog functies te geven die

Scan & Herken

Met de Scan & Herken functie van Informer kunt u gebruikmaken via een app op jouw smartphone. deze app is beschikbaar op deze website van Informer.

U kunt met deze app een afbeelding maken van één bonnetje of factuur, deze afbeelding wordt dan verwerkt en automatisch ingeboekt in uw administratie. De softare kan dus gewoon deze dingen herkennen: bedrag, BTW, crediteur gegevens, crediteurgegevens, etc.

Als u een onafhankelijke accountant gebruikt, dan slaan zij automatisch alle administratie en facturen voor u op. omdat het veel simpeler is om om documenten kwijt te raken dan om ze terug te vinden, is het niet meer nodig om documenten in jouw kantoor op te slaan.

Elektronische bankafschriften

Door Informer Online te gebruiken, kunt u op tijd uw elektronische bankafschriften naar uw boekhoudcomputer sturen. Dit komt omdat verscheidene Nederlandse banken ernaast met dit ‘online’ systeem werken. De functie die Informer hiervoor verbruikt wordt, heet de ‘Informer bankTimeLine’.

Wat wel kan worden bevestigd is dat het gemakkelijk is om er ermee te werken. Bij het accepteren van één online betalingsmiddelen zoals iDeal, PayPal, of creditcards, zijn er onder meer geen minimum of maximum kosten.

Dit garandeert dat uw klanten meer aanwezige eigenschappen hebben om te betalen, wat betekent dat dit het proces van vergoed worden zal versnellen en het op de meest positieve manier zal laten gebeuren. ernaast kunt u belastingaangiften doen en een openstaande betaling daarvan nu gelijk via iDeal uitvoeren.

Je kunt je financiën ook opzetten door middel van een app op je mobiele telefoon. Door dat te doen, krijg je echte inzichten in boekhouding.

Alle plussen van Informer op één rijtje:

  • De snelheid, simpliciteit en duidelijkheid van het boekhoudprogramma.
  • Informer is in het bezit van het keurmerk ‘Zeker-Online’.
  • perfecte helpdesk
  • Scan & Herken functie beschikbaar (handige app)
  • kosteloos uitproberen van pakketten

Welke pakketten heeft Informer?

Informer geeft u de te kiezen om te aangeven tussen drie basispakketten, U kunt deze 3 pakketten 30 dagen zonder kosten uitproberen. Laten we het eerste abonnement behandelen.

Informer staat bekend als een van de meest bekende boekhoudpakketten. Zelf spreekt Informer uit op hun website de meeste voordelige kwaliteitspakketten aan te bieden voor MKB’ers, ZZP’ers en accountants.

Informer

Gratis abonnement ZZP boekhouden

Zoals u al aan de titel kunt zien, is dit pakket beschikbaar om voor niks te gebruiken. Er zijn beperkingen aan hoe u dit pakket kunt gebruiken, d.w.z. 3 inkoop- en drie verkoopfacturen per maand maximaal te maken/boeken.

De te kiezen biedt de een keuze te maken om 3 offertes te laten opstellen en staat 10 banktransacties per maand toe. een pakket voor kleine zelfstandige ondernemers die voor zichzelf werken, de ZZP-er dus.

ZZP boekhouden

Vervolgens heb je het 2de pakket: ZZP boekhouden. Het kost maar tien euro per maand, maar je kunt het programma limietloos gebruiken. Je kunt zoveel inkopen en verkopen doen als je wilt, en er is een limiet aan de hoeveelheid bankafschriften die je kunt lezen: 30.

ZZP administreren Plus

Nu op naar de laatste bundel: ZZP administratie Plus. Dit boekhoudpakket kost vijftien euro per maand. Het is fijn voor ondernemers, freelancers die niet houden van beperkingen en zorgeloos willen administreren met één goed programma.

Vergelijk Informer Online Pakketten en Prijzen

Informer