Meteen naar de inhoud

Exact

 • Niet gecategoriseerd

Van automatische herkenning en verwerking van je facturen tot een automatische koppeling met je bank. enkele boekhoudkundige taken zijn slim geautomatiseerd. Zo houd je meer tijd over om te ondernemen zonder dat je controle verliest.

 • Integreer onder nieuwe jouw projectbeheer, facturatie, administratie & CRM in één pakket.
 • Automatiseer tijdrovend administratiewerk.
 • Neem alle bedrijfsgegevens overal en het gehele jaar met u mee.
 • Werk simpel en goedkooponline samen met jouw accountant.

Veel van uw boekhoudkundige taken worden nu gewoon herkend en verwerkt. U hoeft niet langer uw tijd te verspillen aan het met de hand invoeren van al jouw gegevens.

 • Combineer al uw projectbeheer, facturatie, administratie en CRM in een programma.
 • Automatiseer tijdrovend administratiewerk.
 • Om uw privacy te beschermen, moet u al uw bedrijfsgegevens in de cloud opslaan.
 • Handig samenwerken met één accountant (optie)

Online samenwerken is de kracht van Exact Online. Om te aanvinken hoe u administratieve taken wilt delen met jouw accountant, kijkt u naar het Accountants Center van Exact. Het bevat meer dan 5.600 accounts die al met Exact Online werken.

In essentie is Exact Online één krachtig boekhoudpakket dat heel gemakkelijk onderweg kan worden geraadpleegd. Dit dashboard biedt één uitgebreid detailoverzicht van de financiële situatie van het bedrijf. De status van uw vof kan in één ogenblik worden bekeken. De verschillende weergaven zijn gunstig voor inzicht in de te verkrijgen cijfers. Exact Online biedt een mobiele app waarmee u daarnaast uitgaven en facturen kunt scannen. een te hoog functie maakt het mogelijk om documenten nu gelijk te scannen voor extra gemak. Alle standaard

Exact Online is één boekhoudpakket om je volledige bedrijfsadministratie in te doen. Het onderneming begon al in de jaren ’80 van de vorige eeuw met het ontwikkelen van één boekhoudpakket en is inmiddels uitgegroeid tot één zeer compleet pakket met alle mogelijke boekhoudfunctionaliteiten. Exact Online kent uiteenlopende producten voor zowel financiële als ERP-oplossingen. Voor ondernemers die online hun administratie willen doen zijn er drie abonnementen mogelijk, van €39 tot €99 per maand met één Essentials, Plus of Professional-account. zonder extra kosten proberen is mogelijk. rond 400.000 ondernemers en accountants maken gebruik van Exact Online. Lees bij ons één volledige review van de boekhoudsoftware Exact Online.

Voordelen

 1. U kunt jouw administratie dag en nacht en overal online inzien en vervolgens ernaast nog bijwerken, dit voor één vastgesteld bedrag dat per maand moet worden betaald.
 2. De een keus te maken om u accountant of boekhouder te kunnen laten meekijken wanneer u even moeite heeft met jouw administratie.
 3. een uitstekende structuur van de software, dit zorgt voor erg diverse detailoverzicht en tijdsbesparing.
 4. ernaast handig voor de MKB’er of ZZP’er
 5. Automatische back-up van alle informatie wordt bedacht door de software. Dus zelf moeite doen is niet meer nodig.
 6. Vele extra eigenschappen beschikbaar

Nadelen

 1. Vrij duur in aanschaf vergeleken met nieuwe boekhoudpakketten, echter zijn er wel meer functionaliteit beschikbaar.
 2. Wilt u gebruikmaken van de vele te hoog functies, dan kan de prijs nogal op tijd oplopen.

Exact Software biedt zijn boekhoudfuncties aan met de ondersteuning van de diensten van één accountant of boekhouder. Voor samenwerkingsdoeleinden kan Exact Software toegankelijk zijn via smartphones of tablets. Dat hoeft niet, u mag ook enkel administreren als u dat wilt.

Hoeveel kost Exact Online eigenlijk?

Voor slechts € 39 per maand kunt u al een Exact Online Essentials abonnement nemen. U ontvangt exclusieve online abonnementen die u helpen het beheer van jouw kleine zaak eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het onderhouden van zakelijke transacties zoals de betalingsgegevens van jouw orders. of het beheren van jouw uitgaven; de online business service van Exact begeleidt u bij het beheren van jouw factuurverwerking, boekingen.

Exact
Dit is een screenshot van het Exact Online dashboard voor online boekhouden

Bedrijven hebben uiteenlopende wensen en aan de wensen van elk vof kan puur worden voldaan met allerhande aanbiedingen. Er zijn 3 pakketten in de aanbod bij Exact. Het Essentials pakket is de oplossing op instapniveau. Het Plus abonnement omvat alle basisfuncties plus geavanceerde functies. Hierna komt het Professional abonnement met zonder beperkingen rekeningen en bankkoppelingen.

Omdat verschillende van de eigenschappen puur bedoeld zijn voor zakelijke en boekhoudkundige afdelingen, zijn ze voor grotere bedrijven duidelijker te beheren. Door hun grotere omvang en complexere opzet bieden ze echter ook meer geavanceerde eigenschappen in vergelijking met de persoonlijke basispakketten.

Exact Online, een online oplossing voor heel veel boekhoudbehoeften van kleine bedrijven, omvat 3 uiteenlopende plannen met online basis contract en extra softwarepakketten. Kleine bedrijven, middelgrote bedrijven of grote leveranciers moeten aangeven tussen de allerlei plannen en producten.

Zoals u mag verwachten in de online wereld van belastingdiensten en banken, zijn opties als koppelingen, connectiviteit, integraties en associaties met online softwareprogramma’s de sterke pluspunten van bepaalde online boekhoudsoftwareprogramma’s.

Exact Online heeft drie pakketten die zich richten op: boekhouding, financiën, onkostenbeheer, urenstaten en kassabonnetjes maken, projectbeheer, en één abonnement dat goed is voor eenmanszaken en kleine bedrijven. enkele van de programma’s richten zich op processen en procedures. diverse online oplossingen bestrijken ernaast verschillende allerlei soorten zaken.

 • Essentials: €39 per maand (max. vijf facturen, één bankkoppeling, geen dubbel gebruikers mogelijk)
 • Plus: €69 per maand (max. 100 facturen, 5 bankkoppelingen.)
 • Professional: €99 per maand (onbeperkt aantal kassabonnetjes en bankkoppelingen)

Wanneer u zich aanmeldt voor een account is het mogelijk om een gratis 30-dagen proef te krijgen, waarin alle functies werken zonder enige beperkingen. In deze periode, wordt uw account automatisch stopgezet als u zich niet binnen een maand abonneert.

Exact Online biedt 3 diverse prijsmodellen, waaronder één persoonlijke kans voor financieel beheer, één online boekhoudpakket en één ERP-pakket op maat. De persoonlijke opties omvatten één commercieel management software met eigen rapportage en aanpasbare sjablonen voor klanten. Alle abonnementen zijn inclusief online documenten en handleidingen.

Functionaliteit Exact

Exact Online is in principe een financiële applicatie, maar het kan enkele meer dan dat. Het kan omgaan met voorraadbeheer, koppelen met nieuwe applicaties, en kan wat extra werk doen, zoals rekening-, inkoop-, en verkoopfuncties.

Exact Online is één softwarepakket dat alle potentiele functionaliteiten voor maatschappijen bevat. Het bevat alles wat nodig is om één eenmanszaak te runnen, zoals facturatie, het beheren van jouw geld via automatische transacties, automatische koppelingen, rapporten en overzichten. Met het dashboard, dat is voorzien van diverse grafieken en statistieken, kunt u vrijwel alles in jouw zaak tegelijk zien, en navigeren door diverse opties.

De software van Exact Online richt zich op maatschappijen in de detailhandel en de dienstensector, zoals grote maatschappijen die klanten één betere ervaring bieden tegen betere eigenschappen en tegen lagere kosten. Het is met name goed voor de retail en dienstensector.

Voor elk softwareprogramma dat wordt gebruikt om facturen te versturen, geldt dat de eerste factuur die daadwerkelijk wordt verstuurd, er als één factuur uit moet zien: professioneel. Dit geeft iedereen één goed gevoel, dus maken leveranciers tools zodat dit automatisch gebeurt.

In de praktijk gaat dat bij Exact Online zo soepel als het maar zijn kan. Je kunt in het duidelijke systeem van je eigen boekhoudomgeving een:

 • Factuur opmaken in je eigen huisstijl
 • Bedrijfsgegevens invoeren
 • Factuurspecificaties invoeren
 • Factuur versturen
 • Incasseren!

Een nieuwe geweldige functie van de nieuwste versie van Exact Online is dat maatschappijen één online betaallink op facturen kunnen zetten, zodat klanten met een klik online kunnen betalen. Wow!

Een account inrichten bij Exact

Exact Online heeft nu één nieuwe functie: “Payment Link”, waarmee u een factuur kunt sturen combineren met één betaallink, zodat u kunt betalen en betalingen kunt bekomen in zeer korte tijd, omdat het voor mensen herkenbaar is als één betaallink. Ik vind het leuk.

Vul uw gegevens in en selecteer een product uit de lijst om het een maand uit te proberen. Klik op de blauwe knop onder het door u geselecteerde product. Klik vervolgens op de knop Doorgaan om terug te keren naar de vorige pagina.

Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u snel een online login en diverse informatie over het Exact de boekhouding bijhouden product. Hieruit blijkt dat Exact administreren diverse waarde biedt. U kunt inloggen als gast of eenmalig betalen voor een beperkte periode (één volledige termijn).

Bij het aanmelden voor Exact Online zal Exact Online vragen naar uw voornaam, achternaam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, e-mailadres, wachtwoord en hoe u bij Exact Online gekomen bent.

De website richt zich op het aanvragen van één proefperiode voor online abonnementen, maar als u bereid bent vooraf te betalen, kunt u via één alternatieve registratiemethode onverwijld met jouw online keuze beginnen.

Klantenservice van Exact, uitleg en handleidingen

Op de Exact website is er één ondersteuningsknop waar gebruikers meer gedetailleerde informatie kunnen vinden over alle producten van Exact. De ondersteuningspagina voor Exact Online bevat extra informatie over het product. Voor Exact Online heeft de ondersteuningspagina één andere sectie:

 • Kennisbank
 • Content en trainingen op maat
 • Chatten met support medewerkers
 • Community: één plaats waar u kunt communiceren

Kan ik zelf boekhouden met Exact Online?

Met een kosteloos cursus beginnen ze u te helpen met uw administratie en kunnen ze u bijstaan om het maximum uit de site en het product te halen. Wilt u het liefste een echt persoon? Geen probleem; u kunt op elk moment contact met hen opnemen. Voel u vrij om Exact te contacten als u vragen heeft.

Conclusie

Voor aanbieders die behoefte hebben aan één goed geïntegreerde boekhoudoplossing die diverse gebruik maakt van interfaces met externe software, is Exact Online een goed softwarepakket. De software kan daarnaast werken voor zzp’ers en kleinere bedrijven.

Reeleezee is één voor niks online boekhoudpakket van Exact Software. Het past waarschijnlijk slimmer bij de wensen en behoeften van freelancers en eigenaren van kleine bedrijven. Maar daarnaast al is het programma redelijk gemakkelijk is, wordt er soms geklaagd over de bereikbaarheid van de helpdesk. Afgezien van het prijskaartje, is de complexiteit van de software moeilijk te doorgronden.

Het gegeven dat Exact Online alleen telefonisch bereikbaar is voor vragen over de software is één nuttig voordeel ten opzichte van veel andere online bedrijven. sommige gebruikers beweren echter dat het onderneming de software te gecompliceerd maakt, waardoor het gebruik van Exact voor hen frustrerend is. een oplossing is één boekhouder in de schouder te nemen.

Dankzij de talrijke CRM-koppelingen is Exact Online uitzonderlijk flexibel. Met geïntegreerd voorraadbeheer, boekhouding en calculatietools biedt Exact middelgrote en grote bedrijven een zeer volledig pakket dat alles biedt wat ze maar kunnen wensen.

Kassasystemen, webwinkelsites, betalingsmogelijkheden en klantenrelatiebeheer. Deze apps maken het nu niet moeilijk voor elk eenmanszaak of startup met bijna geen boekhoudervaring om vroeg en gemakkelijk de benodigde informatie automatisch te importeren. ook is het mogelijk om regels aan te maken zodat de gegevens daarnaast gelijk in de administratie worden verwerkt.

Dit programma is geavanceerder dan welk boekhoudpakket dan ook. Het biedt zelfs betere functionaliteit dan welk ander abonnement dan ook. Maar het is niet erg handig om te weten hoe je ze moet gebruiken als de functionaliteiten je nog niet zoveel zeggen. Op dat moment is het voor een beginnende gebruiker over het algemeen nog wel wat te ingewikkeld.

Een dashboard voor uw eigen bedrijf. Meer dan 220 koppelingen om u diverse tijd te besparen. gratis toegang voor uw accountant of accountants om mee te kijken. gratis koppeling met de KVK. Kassabonnen toevoegen en herkennen. Het is er allemaal.

Exact Online bedrijfsadministratie en CRM oplossing is de marktleider in Nederland. Door gebruik te maken van hun oplossingen zijn lokale en internationale ondernemers in staat om hun leveranciers efficiënt op te zetten en te laten groeien. Exact Online software heeft wereldwijd al meer dan 400.000 leveranciers geholpen met online boekhouden, CRM, met het oog de prijs management, facturatie, orderverwerking en data-analyse.

Met Exact Online administreren worden alle financiële transacties die via een merchant account eenmanszaak gaan geïntegreerd met klantrelatiebeheersoftware. Vanaf nu op, kunt u op de hoogte blijven van al uw klanten en klanten transacties online, en krijg volledig inzage in jouw bedrijf.

FAQ

Wat is Exact Online voor één boekhoudprogramma?

Exact Online levert één van de meest geavanceerde boekhoudsoftware in de industrie en het online platform is beroemd over de hele wereld. Het onderneming is gespecialiseerd in het leveren van online boekhoudpakketten voor zowel beginners als ondernemers. ook is het gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor onervaren bedrijfseigenaren.

Voordelen:

 1. Middels de app dag en nacht inzage in je courante cijfers
 2. Koppelingen mogelijk met zeer enkele externe software, zoals webshops, kassasystemen, CRM en je bankrekening
 3. Met een voorbeeld administratie gewoon in te richten
 4. Geen backups nodig doordat de software in de cloud wordt bewaard
 5. Meekijkfunctie voor je boekhouder of accountant
 6. gebruikelijk gebruik van vele rapportages
 7. Met de app kun je supersnel bonnetjes in je boekhouding schieten

Nadelen:

 1. Na één maand voor niks uitproberen heb je een maandelijkse verplichting voor het gebruik van de software
 2. Exact Online behoord niet tot de goedkope boekhoudpakketten
 3. Je administratie staat niet op je computer opgeslagen

Wat zijn de prijs van Exact Online?

De gebruikskosten van Exact Online zijn zeer betaalbaar. ook al zijn de contracten van Exact Online duurder dan die van de concurrentie. de kosten van Exact Online is € 39 per consument per maand. In overweging met de prijzen van nieuwe abonnementen is dit een hele goede prijs. Maar Exact Online kost € 99 per maand om te hoog diensten te verkrijgen in zijn hightech pakket.

Is Exact Online ordinair te leren?

Exact Online streeft ernaar om het voor personen gemakkelijk te maken ons product te leren gebruiken. Ons vof biedt zonder extra kosten training, zodat klanten elke productlijn met bepaalde inspanning onder de knie kunnen krijgen. Bij Exact Online begrijpen hoe van betekenis het is om één perfecte sluitende boekhouding te hebben. om die reden om er natuurlijk van te zijn dat elk van hun klanten Exact weet hoe ze de softwareprogramma’s moeten gebruiken hebben zij één aantal trainingsfilms geproduceerd waarin grondig wordt uitgelegd hoe deze software werkt.

 Welke sectoren passen het best bij Exact Online?

Exact is één geschikt programma voor een aantal ondernemingen en zelfs voor kleine bedrijven, met niets werknemers, evenals voor eenmanszaken of maatschappijen met één partner. Deze

is het enige softwarepakket in het Essentials abonnement dat in de behoeften van dit soort leveranciers voorziet.

Hoeveel Kost Exact Online?

Exact