Meteen naar de inhoud

Ing Koppeling Boekhoudpakket

Zo zijn er boekhoudprogramma’s die zich speciaal richten op kleine ondernemers. En zijn er boekhoudprogramma’s die zich richten op grote ondernemers. Ernaast heb je verschil in offline en online software. Ook heeft elk programma weer zijn eigen functionaliteiten en voordelen. Bij het ene programma kun je boekhouden en facturen maken. Bij een ander programma kun je ook automatisch je btw aangifte doen of je gewerkte uren bijhouden. Ook is het ene boekhoudprogramma zeer uiteraard en easy

Grip op de zaak

Ieder online programma voor je boekhouding bevat (standaard) de optie om verschillende grafieken te maken. Je kunt denken aan een balans, een winstrekening of een BTW-overzicht. Dit hoef je niet zelf in elkaar te zetten, dat doet het boekhoudsoftware voor je aan de hand van een template. Mocht je een boekhouder hebben, dan hoeft deze de grafieken alleen nog maar te inspecteren. Je hebt gegevens efficiënt en overzichtelijk en kunt eenvoudig analyseren. Je ziet in één oogopslag in je programma voor je boekhouding hoeveel je nog moet betalen en wat je nog moet bekomen. Zo weet je wat je nog kunt uitgeven en wat je jezelf aan salaris kan uitkeren. Ook weet je onder andere dankzij de BTW-overzichten spoorslags welk deel je aan de belastingdienst moet afstaan bij de BTW-aangifte.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven twaalf maanden bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien kalenderjaar worden bewaard. Facturen mag je sinds een aantal jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Op welk moment een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus cruciaal om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als ondernemer heb je veel te doen. Het bijhouden van de inkomsten en uitgaven, tevens wel administratie, is daar onderdeel van, maar meestal geen prioriteit. Welbeschouwd is het wel belangrijk dat je de vinger aan de pols houdt over jouw bedrijf. Goede programma voor je boekhouding is de manier om dat te doen. Een online boekhoudsoftware maakt het mogelijk om immer inzicht te hebben in je zaak en immer en overal de administratie te actualiseren. Een doelmatig voorbeeld is uitgaven in de boekhouding krijgen. Veel boekhoudsoftware hebben onder andere de mogelijkheid om een afbeelding te maken van een kassabon en deze gelijk te uploaden in het online boekhoudsysteem. De factuur kan in de prullenbak en de inhoud van de afbeelding hoef je later alleen nog maar even in te vullen in je boekhoudprogramma. Geen rompslomp meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte wijze van werken om te boekhouden.

Op deze website tonen we allerlei boekhoudpakketten. Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het voordeligste past bij je onderneming. Heb je er een gevonden? Vraag dan een zonder extra kosten proefaccount aan. Zo kun je goed kunt testen of het programma voor je boekhouding bij je behoften past.

Pre’s online boekhouden

Een online programma voor je boekhouding biedt veel plussen ten opzichte van een offline boekhoudprogramma. Wil je een online boekhoudsoftware dan is je administratie overal te bereiken, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een device met toegang tot het internet. Ook is een online boekhoudsoftware zeer veilig in het gebruik en je bewaart gemakkelijk je complete boekhouding volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse ordners, maar één overzichtelijk online boekhoudprogramma, waar je binnen enkele muisklikken iets hebt opgezocht van mogelijkerwijs wel jaren geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik van online boekhoudprogramma heeft verscheidene voordelen.

Op je pc, tablet én mobieltje

Veel administratie software biedt de mogelijkheid om het programma te gebruiken op diverse apparaten, zoals je pc, tablet én mobieltje met een app. Met een online boekhoudsoftware. kun je de boekhouding overal mee naartoe nemen. Op die manier raadpleeg je overal de juiste gegevens en kun je snel nieuwe informatie opvragen. Omdat je op elk moment van de dag toegang hebt tot je boekhouding met een boekhoudsoftware, kun je simpel gegevens opvragen. Heeft een medewerker informatie nodig over een openstaande factuur van een klant? Is er budget voor een nieuwe marketingcampagne? Of lopen de inkomsten terug en moet je nieuwe orders gaan binnenhalen? Je kunt eenvoudig beslissingen nemen en dus sneller schakelen. Klik hier als je meer weten over ing koppeling boekhoudpakket.

Ing Koppeling Boekhoudpakket