Meteen naar de inhoud

Gratis Online Boekhouden

Ben je op zoek naar een boekhoudprogramma? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn immens veel verscheidene programma’s beschikbaar. Het is dus niet snel en niet moeilijk om het juiste programma te vinden voor je onderneming.

Een boekhouding opzetten met een boekhoudsoftware

Het is vanzelfsprekend voor elke ondernemer van invloed om de administratie bij te houden. Een administratie beginnen klinkt dan misschien tevens niet heel erg spannend, maar is wel van hoog importantie voor het resultaat van je bedrijf. Bij het opzetten van het internetboekhouden zijn er meerdere belangrijke punten die je moet doen:

Start op tijd met de boekhouding bijhouden

Je kunt niet snel genoeg beginnen met het inrichten van je boekhouding. Grip hebben op de geldstromen, is grip hebben op de bedrijfsvoering. Daarnaast kun je tevens belastingvoordelen halen uit een overzichtelijke boekhouding, onder meer om in aanmerking komen voor aftrekposten.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven jaar bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien twaalf maanden worden bewaard. Facturen mag je sinds enkele jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Wanneer een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus belangrijk om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Op deze website tonen we diverse boekhoudpakketten. Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het beste past bij je onderneming. Heb je er 1 gevonden? Vraag dan een voor niks proefaccount aan, zodat je goed kunt testen of het boekhoudsoftware bij je wensen past. Al de boekhoudprogramma’s die worden getoond op deze website voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Op deze website tonen we verschillende boekhoudpakketten. Via de filters kun je het programma voor je boekhouding zoeken dat het voordeligste past bij je onderneming. Heb je er één gevonden? Vraag dan een gratis proefaccount aan. Zo kun je goed kunt testen of het boekhoudprogramma bij je situatie past.

Pre’s online boekhouden

Een online boekhoudsoftware biedt veel voordelen ten opzichte van een offline boekhoudprogramma. Wil je een online boekhoudprogramma dan is je boekhouding overal te bereiken, waar je maar bent. Het enige dat je benodigd is internet en een apparaat met toegang tot het internet. Ook is een online boekhoudsoftware zeer veilig in het gebruik en je bewaart eenvoudig en simpel je complete administratie volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse ordners, maar een overzichtelijk online boekhoudsoftware, waar je binnen enkele klikken iets hebt opgezocht van wellicht wel een hele tijd geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik van online programma voor je boekhouding heeft verschillende plussen.

Hoe boekhoud jij?

efficiëntere boekhouding dan wanneer je dit handmatig doet. Klik hier als je meer weten over gratis online boekhouden.

Gratis Online Boekhouden