boekhoudpakket eenmanszaak

Gratis Cursus Boekhouden

Ben je op zoek naar een boekhoudprogramma? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn immens veel verschillende programma’s beschikbaar. Het is dus niet easy om het juiste programma te vinden voor je onderneming.

Grip op de zaak

Ieder onlineboekhoudsoftware bevat(standaard) de mogelijkheid om verschillendeoverzichten te maken. Je kunt denken aan een balans, eenwinstrekening of een BTW-overzicht. Dit hoef je niet zelf in elkaar te zetten,dat doet het programma voor je boekhoudingvoor je aan de hand van een template. Mocht je een accountanthebben, dan hoeft deze de overzichten alleen nog maar teinspecteren. Je hebt informatiesnel enoverzichtelijk en kunt simpel analyseren. Je ziet ineen oogopslag in je programma voor jeboekhouding hoeveel je nog moet betalen enwat je nog moet ontvangen. Zo weet je wat je nogkunt uitgeven en wat je jezelf aan salaris kanuitkeren. Tevens weet je onder andere dankzij deBTW-overzichten meteen welk deel je aan de belastingdienst moet afstaan bij deBTW-aangifte.

Wees zorgvuldig met het invullen van de administratie

Ga vanaf de start van je onderneming efficiënt te werk en zorg immer voor een duidelijk overzicht. Maar met alleen het behoudt van overzicht ben je er nog niet. Het is ook doorslaggevend met regelmaat je boekhouding bij te werken. Het bijhouden van een geordende administratie neemt niet moeilijkweg minder tijd in beslag. Op deze wijze win je tijd met je boekhoudsysteem en heb je meer tijd voor je marketing.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als zzp-er heb je veel te doen. Het bijhouden van de inkomsten en uitgaven, tevens wel administratie, is daar onderdeel van, maar in de regel geen hoofdpunt. Immers is het wel van belang dat je de controle houdt over je zaak. Goede boekhoudprogramma is de manier om dat bij te houden. Een online boekhoudprogramma maakt het een optie om altijd inzage te hebben in je ondernemeing en te allen tijde en overal de administratie aan te kunnen passen. Een nuttig voorbeeld is uitgaven in de boekhouding krijgen. Veel boekhoudprogramma’s hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om een foto te maken van een factuur en deze direct te versturen in het online boekhoudsysteem. Het bonnetje kan in de prullenbak en de inhoud van de foto hoef je later alleen nog maar even in te vullen in je boekhoudsoftware. Geen rondslingerende papieren meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte methode van werken om te boekhouden.

Op deze websitetonen we diverse boekhoudpakketten.Via de filters kun je het programma voor jeboekhouding zoeken dat het voordeligstepast bij je zaak. Heb je er 1gevonden? Vraag dan een zonder extrakosten proefaccount aan. Al de programma’s voor jeboekhouding die worden getoond op dezewebsite voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Pluspunten online boekhouden

Een online programma voor je boekhouding biedt veel plussen ten opzichte van een offline programma voor je boekhouding. Wil je een online boekhoudprogramma dan is je boekhouding overal toegankelijk, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is internet en een computer met toegang tot internet. Daarnaast is een online programma voor je boekhouding zeer veilig in het gebruik en je bewaart easy je complete boekhouding volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse mappen, maar één overzichtelijk online programma voor je boekhouding, waar je binnen enkele klikken iets hebt opgezocht van soms wel een hele tijd geleden.

De administratie bijhouden met het gebruik vanonline programma voor je boekhouding heeftverschillende voordelen.

Er zijn boekhoudprogramma’s voor de beginnende ondernemer of voor de gevestigde ondernemer. Ook heb je verschil in offline en online boekhoudprogramma’s. Een offline boekhoudprogramma gebruik je op je laptop, een online programma voor de boekhouding hoef je niet te installeren. Deze is overal via het internet te bereiken. Ook heeft elk programma voor je boekhouding weer zijn eigen functies en voordelen. Bij het ene programma voor je boekhoudingkun je boekhouden en factureren. Bij een ander boekhoudprogramma kun je weer automatisch aangifte van de btw doen of je gewerkte tijd declareren. Tevens is het ene boekhoudprogramma zeer vanzelfsprekend en eenvoudig in gebruik en hoef je weinig te weten over boekhouden. Bij het andere boekhoudprogramma is het allemaal niet zo intuitief en moet je wel degelijk kennis bezitten Klik hier als je meer weten over gratis cursus boekhouden.

Scroll naar boven