Meteen naar de inhoud

Gratis Boekhoudprogramma Voor Thuis

Ben je op zoek naar een boekhoudprogramma? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn mega veel verscheidene programma’s beschikbaar. Het is dus niet gemakkelijk om het juiste programma te vinden voor je onderneming.

Boekhoudprogramma vergelijken

Op deze website tonen we diverse boekhoudprogramma’s. Denk aan een boekhoudprogramma voor starters en verenigingen, etc. Via de filters kun je een boekhoudpakket zoeken dat het beste past bij je onderneming. Heb je enkele boekhoudpakketten gevonden? Vraag dan zonder extra kosten en vrijblijvend enkele proefaccounts aan, zodat je goed alle boekhoudsoftware kunt vergelijken. Alle boekhoudsoftware die wordt getoond op deze website voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en zijn dus zeer geschikte en goede boekhoudprogramma’s.

Let ook op de reviews. Daarmee kun je meestal een goed beeld krijgen van de gebruikerservaringen van andere ondernemers.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven kalenderjaar bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien jaar worden bewaard. Facturen mag je sinds een aantal jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Op welk moment een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus van betekenis om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als ondernemer heb je veel te doen. Het bijhouden van de inkomsten en uitgaven, tevens wel administratie, is daar onderdeel van, maar meestal geen hoofdpunt. Uiteindelijk is het wel van belang dat je de vinger aan de pols houdt over je bedrijf. Goede boekhoudsoftware is de wijze om dat bij te houden. Een online boekhoudsoftware maakt het een optie om te allen tijde overzicht te hebben in je bedrijf en immer en overal de boekhouding aan te kunnen passen. Een voorbeeld uit de praktijk is bonnetjes in de boekhouding krijgen. Veel programma’s voor je boekhouding hebben bijvoorbeeld de functie om een afbeelding te maken van een bon en deze gelijk te versturen in het online boekhoudsysteem. Het bonnetje kan weg en de informatie van de afbeelding hoef je later alleen nog maar even te verwerken in je boekhoudprogramma. Geen rompslomp meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte wijze van werken om te boekhouden.

Op deze website tonen we allerlei boekhoudpakketten. Via de filters kun je het programma voor je boekhouding zoeken dat het beste past bij je situatie. Heb je er een gevonden? Vraag dan een kosteloos proefaccount aan. Zo kun je goed kunt testen of het programma voor je boekhouding bij je wensen past.

Pre’s online boekhouden

Een online programma voor je boekhouding biedt veel voordelen ten opzichte van een offline programma voor je boekhouding. Wil je een online boekhoudprogramma dan is je administratie overal te bereiken, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is internet en een apparaat met toegang tot internet. Ernaast is een online programma voor je boekhouding zeer veilig in het gebruik en je bewaart gemakkelijk je complete administratie volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse papieren, maar één overzichtelijk online programma voor je boekhouding, waar je binnen enkele muisklikken iets hebt gevonden van mogelijkerwijs wel jaren geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik van online boekhoudprogramma heeft diverse voordelen.

Op je pc, tablet én smartphone

Veel boekhouding software biedt de mogelijkheid om het programma te gebruiken op diverse apparaten, zoals je pc, tablet én mobieltje met een app. Met een online boekhoudsoftware. kun je de administratie overal mee naartoe nemen. Op die manier raadpleeg je overal de juiste gegevens en kun je simpel nieuwe gegevens verwerken. Omdat je op elk moment van de dag toegang hebt tot je administratie met een boekhoudsoftware, kun je snel informatie invoeren. Heeft een collega informatie nodig over een openstaande betaling van een crediteur? Zijn er liquide middelen voor een nieuwe marketingcampagne? Of lopen de inkomsten terug en moet je nieuwe klanten gaan zoeken? Je kunt eenvoudig beslissingen nemen en dus sneller schakelen. Klik hier als je meer weten over gratis boekhoudprogramma voor thuis.

Gratis Boekhoudprogramma Voor Thuis