Gratis Boekhoudprogramma Rabobank

Zo zijn er boekhoudprogramma’s die zich speciaal richten op kleine ondernemers. En zijn er boekhoudprogramma’s die zich richten op grote ondernemers. Daarnaast heb je verschil in offline en online software. Ook heeft elk programma weer zijn eigen functionaliteiten en voordelen. Bij het ene programma kun je boekhouden en facturen maken. Bij een ander programma kun je tevens automatisch je btw aangifte doen of je gewerkte uren bijhouden. Ook is het ene boekhoudprogramma zeer uiteraard en eenvoudig

Grip op de zaak

Ieder online boekhoudprogramma bevat (standaard) de optie om diverse overzichten te maken. Je kunt denken aan een balans, een winstrekening of een BTW-overzicht. Dit hoef je niet zelf in elkaar te zetten, dat doet het boekhoudsoftware voor je aan de hand van een template. Mocht je een accountant hebben, dan hoeft deze de overzichten alleen nog maar te controleren. Je hebt gegevens efficiënt en overzichtelijk en kunt simpel analyseren. Je ziet in een oogopslag in je boekhoudprogramma hoeveel je nog moet betalen en wat je nog moet verwerven. Zo weet je wat je nog kunt spenderen en wat je jezelf aan salaris kan uitkeren. Ook weet je onder andere dankzij de BTW-overzichten aanstonds welk deel je aan de belastingdienst moet afstaan bij de BTW-aangifte.

Wees zorgvuldig met het invullen van de administratie

Ga vanaf de opstart van je bedrijf efficiënt te werk en zorg te allen tijde voor een strak overzicht. Maar met alleen het behoudt van overzicht ben je er nog niet. Het is ook doorslaggevend regelmatig je administratie bij te werken. Het bijhouden van een geordende administratie neemt simpelweg minder tijd in beslag. Op deze manier win je tijd met je boekhoudsysteem en heb je meer tijd voor je bedrijf.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als zelfstandige heb je veel te doen. De boekhouding, tevens wel administratie, is daar onderdeel van, maar vaak geen hoofdpunt. Tenslotte is het wel belangrijk dat je de controle houdt over jouw onderneming. Goede programma voor je boekhouding is de wijze om dat bij te houden. Een online boekhoudprogramma maakt het een optie om te allen tijde inzage te hebben in je ondernemeing en immer en overal de boekhouding te actualiseren. Een nuttig voorbeeld is bonnetjes in de boekhouding krijgen. Veel boekhoudprogramma’s hebben onder meer de functie om een afbeelding te maken van een bon en deze direct te e-mailen in het online boekhoudsysteem. Het bonnetje kan in de prullenbak en de inhoud van de afbeelding hoef je later alleen nog maar even te verwerken in je programma voor je boekhouding. Geen rondslingerende papieren meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte methode van werken om te boekhouden.

Op deze website tonen we verschillende boekhoudpakketten. Via de filters kun je het programma voor je boekhouding zoeken dat het voordeligste past bij je behoften. Heb je er één gevonden? Vraag dan een gratis proefaccount aan. Al de boekhoudsoftware die worden getoond op deze website voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Pluspunten online boekhouden

Een online programma voor je boekhouding biedt veel voordelen ten opzichte van een offline programma voor je boekhouding. Wil je een online boekhoudprogramma dan is je boekhouding overal te bereiken, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is internet en een device met toegang tot het internet. Ernaast is een online boekhoudsoftware zeer veilig in het gebruik en je bewaart eenvoudig je complete boekhouding volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse ordners, maar één overzichtelijk online boekhoudprogramma, waar je binnen enkele klikken iets hebt gevonden van misschien wel een hele tijd geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik van online boekhoudsoftware heeft verschillende plussen.

Op je pc, tablet én smartphone

Veel boekhouding software biedt de optie om het programma te gebruiken op verschillende apparaten, zoals je pc, tablet én smartphone met een app. Met een online boekhoudsoftware. kun je de boekhouding overal mee naartoe nemen. Op die wijze heb je te allen tijde beschikking over de juiste informatie en kun je eenvoudig nieuwe gegevens aanpassen. Omdat je op elk moment van de dag toegang hebt tot je administratie met een boekhoudsoftware, kun je snel informatie invoeren. Heeft een collega informatie nodig over de betaling van een debiteur? Zijn er liquide middelen voor een nieuwe marketingcampagne? Of lopen de inkomsten terug en moet je nieuwe orders gaan binnenhalen? Je kunt easy beslissingen nemen en dus sneller schakelen. Klik hier als je meer weten over gratis boekhoudprogramma rabobank.

boekhoudsoftware vergelijken
Scroll to top