Meteen naar de inhoud

Flynth Online Boekhouden

Ben je op zoek naar een boekhoudprogramma? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn daverend veel diverse programma’s beschikbaar. Het is dus niet snel en simpel om het juiste programma te vinden voor je onderneming.

Boekhoudprogramma vergelijken

Op deze website tonen we verscheidene boekhoudprogramma’s. Denk aan een boekhoudprogramma voor starters en verenigingen, etc. Via de filters kun je een boekhoudpakket zoeken dat het slimste past bij je onderneming. Heb je enkele boekhoudpakketten gevonden? Vraag dan zonder kosten en vrijblijvend enkele proefaccounts aan, zodat je goed alle boekhoudsoftware kunt vergelijken. Alle boekhoudsoftware die wordt getoond op deze website voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en zijn dus zeer geschikte en goede boekhoudprogramma’s.

Let ook op de reviews. Daarmee kun je over het algemeen een goed beeld krijgen van de gebruikerservaringen van andere ondernemers.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven jaar bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien jaar worden bewaard. Facturen mag je sinds enkele jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Op welk moment een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus van belang om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Verschillende programma’s voor je boekhouding met elkaar vergelijken doe je best op een doordachte wijze. De maandprijs en de mogelijkheden die de programma’s voor je boekhouding aanbiedt zijn uiteraard belangrijk, maar soms spelen er ook wel andere zaken mee. Denk maar aan het vergelijken tussen een offline en een online programma’s voor je boekhouding. Tevens de reputatie van de helpdesk zal voor velen meespelen in de afweging. Of de mogelijkheid van een meekijkfunctie voor je externe accountant of belastingadviseur. Eén bepaald aspect zal te allen tijde iets meer cruciaal zijn voor de ene dan voor de andere zzp-er. Vergelijken doe je dus het best door rekening te houden met alle goede en slechte eigenschappen van het programma voor je boekhouding. Als hulp kunnen we je nog meegeven altijd te kijken naar de reputatie van een boekhoudprogramma. Een goede beoordeling betekent vaak happy gebruikers, en het zijn de gebruikers die je het meeste kunnen vertellen over de werkelijke plus- en minpunten van een bepaald boekhoudprogramma.

Op deze website tonen we verschillende boekhoudpakketten. Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het betere past bij je zaak. Heb je er één gevonden? Vraag dan een gratis proefaccount aan. Al de boekhoudsoftware die worden getoond op deze website voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Voordelen online boekhouden

Een online boekhoudprogramma biedt veel plussen ten opzichte van een offline programma voor je boekhouding. Wil je een online programma voor je boekhouding dan is je administratie overal te bereiken, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een device met toegang tot internet. Ook is een online boekhoudsoftware zeer veilig in het gebruik en je bewaart gemakkelijk je complete administratie volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse mappen, maar 1 overzichtelijk online boekhoudsoftware, waar je binnen enkele muisklikken iets hebt gevonden van wellicht wel een hele tijd geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik van online programma voor je boekhouding heeft diverse voordelen.

Op je pc, tablet én mobiele telefoon

Veel boekhouding software biedt de optie om het programma te gebruiken op verscheidene apparaten, zoals je pc, tablet én mobieltje met een app. Met een online boekhoudprogramma. kun je de administratie overal mee naartoe nemen. Op die wijze raadpleeg je overal de juiste informatie en kun je simpel nieuwe mutaties aanpassen. Omdat je op elk moment van de dag toegang hebt tot je boekhouding met een boekhoudsoftware, kun je eenvoudig mutaties aanpassen. Heeft een medewerker informatie nodig over een factuur van een klant? Is er budget voor een nieuwe marketingcampagne? Of loopt de omzet terug en moet je nieuwe opdrachten gaan aantrekken? Je kunt easy beslissingen nemen en dus sneller schakelen. Klik hier als je meer weten over flynth online boekhouden.

Flynth Online Boekhouden