Meteen naar de inhoud

Exact Boekhoudpakket

Ben je op zoek naar een boekhoudprogramma? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn enorm veel verscheidene programma’s beschikbaar. Het is dus niet easy om het juiste programma te vinden voor je onderneming.

Boekhoudprogramma vergelijken

Op deze website tonen we verscheidene boekhoudprogramma’s. Denk aan een boekhoudprogramma voor zzp’ers en verenigingen, etc. Via de filters kun je een boekhoudpakket zoeken dat het voordeligste past bij je onderneming. Heb je enkele boekhoudpakketten gevonden? Vraag dan zonder extra kosten en vrijblijvend enkele proefaccounts aan, zodat je goed alle boekhoudsoftware kunt vergelijken. Alle boekhoudsoftware die wordt getoond op deze website voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en zijn dus zeer geschikte en goede boekhoudprogramma’s.

Let ook op de reviews. Daarmee kun je meestal een goed beeld krijgen van de gebruikerservaringen van andere ondernemers.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven 12 maanden bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien 12 maanden worden bewaard. Facturen mag je sinds enkele jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Op welk moment een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus van betekenis om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als zelfstandige heb je veel te doen. Het bijhouden van de inkomsten en uitgaven, tevens wel administratie, is daar onderdeel van, maar meestal geen prioriteit. Immers is het wel belangrijk dat je de controle houdt over jouw onderneming. Goede programma voor je boekhouding is de manier om dat uit te voeren. Een online boekhoudsoftware maakt het een optie om te allen tijde overzicht te hebben in je ondernemeing en immer en overal de boekhouding aan te kunnen passen. Een nuttig voorbeeld is facturen in de boekhouding krijgen. Veel programma’s voor je boekhouding hebben bijvoorbeeld de functie om een foto te maken van een factuur en deze direct te e-mailen in het online boekhoudsysteem. De factuur kan weg en de inhoud van de afbeelding hoef je in een later stadium alleen nog maar even over te typen in je boekhoudprogramma. Geen rondslingerende papieren meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte manier van werken om te administreren.

Op deze website tonen we verschillende boekhoudpakketten. Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het betere past bij je wensen. Heb je er één gevonden? Vraag dan een voor niks proefaccount aan. Zo kun je goed kunt testen of het programma voor je boekhouding bij je wensen past.

Pluspunten online boekhouden

Een online boekhoudprogramma biedt veel voordelen ten opzichte van een offline boekhoudprogramma. Wil je een online boekhoudsoftware dan is je boekhouding overal te bereiken, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is internet en een device met toegang tot het internet. Ook is een online programma voor je boekhouding zeer veilig in het gebruik en je bewaart eenvoudig je complete administratie volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse ordners, maar een overzichtelijk online boekhoudsoftware, waar je binnen enkele klikken iets hebt gevonden van mogelijkerwijs wel jaren geleden.

De administratie bijhouden met het gebruik van online programma voor je boekhouding heeft verschillende plussen.

Efficiënt en in enkele stappen en niet moeilijk met je boekhoudsoftware werken

Met behulp van een goede en overzichtelijke boekhoudprogramma kun je snel en eenvoudig je zaak leiden. Dit doe je hoofdzakelijk door het tussendoor bijwerken van de administratie. Het bijwerken van de administratie kan al in een half uur tijd. Digitaal boekhouden kun je dus simpel zelf doen met boekhoudprogramma. Daarnaast biedt veel software administratieve koppelingsmogelijkheden met bijvoorbeeld de bank. Door middel van een online boekhoudprogramma kun je real time, binnen enkele klikken zien hoe je zaak er financieel voor staat. Ben je niet compleet zeker van jezelf, dan kun je immer nog een accountant inhuren om je met bepaalde dingen te helpen. Er zijn tevens boekhoudsystemen die een meekijkfunctie bieden voor een accountant. De boekhouder hoeft in de meeste gevallen alleen nog maar na te gaan of alles klopt en kun je eventueel zelfs op afstand te hulp schieten. Klik hier als je meer weten over exact boekhoudpakket.

Exact Boekhoudpakket