Boekhoudprogramma Kopen

Ben je op zoek naar een boekhoudprogramma? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn daverend veel verschillende programma’s beschikbaar. Het is dus niet eenvoudig om het juiste programma te vinden voor je onderneming.

Boekhoudprogramma vergelijken

Op deze website tonen we verscheidene boekhoudprogramma’s. Denk aan een boekhoudprogramma voor zzp’ers en verenigingen, etc. Via de filters kun je een boekhoudpakket zoeken dat het betere past bij je onderneming. Heb je enkele boekhoudpakketten gevonden? Vraag dan voor niks en vrijblijvend enkele proefaccounts aan, zodat je goed alle boekhoudsoftware kunt vergelijken. Alle boekhoudsoftware die wordt getoond op deze website voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en zijn dus zeer geschikte en goede boekhoudprogramma’s.

Let tevens op de reviews. Daarmee kun je in de regel een goed beeld krijgen van de gebruikerservaringen van andere ondernemers.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven kalenderjaar bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien twaalf maanden worden bewaard. Facturen mag je sinds enkele jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Op welk moment een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus van invloed om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als ondernemer heb je veel te doen. De boekhouding, ook wel administratie, is daar onderdeel van, maar meestal geen prioriteit. Welbeschouwd is het wel belangrijk dat je de controle houdt over je bedrijf. Goede programma voor je boekhouding is de manier om dat bij te houden. Een online boekhoudprogramma maakt het mogelijk om te allen tijde inzicht te hebben in je bedrijf en immer en overal de boekhouding bij te kunnen werken. Een praktisch voorbeeld is uitgaven in de boekhouding krijgen. Veel boekhoudsoftware hebben onder meer de functie om een afbeelding te maken van een factuur en deze direct te e-mailen in het online boekhoudsysteem. De factuur kan weg en de informatie van de foto hoef je later alleen nog maar even te verwerken in je boekhoudsoftware. Geen rondslingerende papieren meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte wijze van werken om te administreren.

Op deze website tonen we diverse boekhoudpakketten. Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het betere past bij je behoften. Heb je er een gevonden? Vraag dan een zonder kosten proefaccount aan. Zo kun je goed kunt testen of het programma voor je boekhouding bij je situatie past.

Voordelen online boekhouden

Een online programma voor je boekhouding biedt veel plussen ten opzichte van een offline boekhoudprogramma. Wil je een online programma voor je boekhouding dan is je administratie overal te bereiken, waar je maar bent. Het enige dat je benodigd is internet en een computer met toegang tot het internet. Ernaast is een online boekhoudsoftware zeer veilig in het gebruik en je bewaart gemakkelijk je complete administratie volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse papieren, maar 1 overzichtelijk online boekhoudsoftware, waar je binnen enkele klikken iets hebt gevonden van mogelijkerwijs wel een hele tijd geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik van online boekhoudsoftware heeft diverse plussen.

Hoe boekhoud jij?

efficiëntere boekhouding dan op welk moment je dit met de hand doet. Klik hier als je meer weten over boekhoudprogramma kopen.

boekhoudsoftware vergelijken
Scroll to top