eenvoudig boekhoudprogramma

Boekhouden Gratis

Ben je op zoek naar een boekhoudprogramma? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn daverend veel verscheidene programma’s beschikbaar. Het is dus niet easy om het juiste programma te vinden voor je onderneming.

Grip op de zaak

Ieder onlineboekhoudprogramma bevat(standaard) de optie om verschillendegrafieken te maken. Je kunt denken aan een balans, eenwinstrekening of een BTW-overzicht. Dit hoef je niet zelf in elkaar te zetten,dat doet het programma voor je boekhoudingvoor je aan de hand van een template. Mocht je een boekhouderhebben, dan hoeft deze de overzichten alleen nog maar tecontroleren. Je hebt gegevensin enkele stappen enoverzichtelijk en kunt eenvoudig analyseren. Je ziet ineen oogopslag in je boekhoudprogramma hoeveel je nog moet betalen enwat je nog moet verkrijgen. Zo weet je wat je nogkunt spenderen en wat je jezelf aan salaris kanuitkeren. Ook weet je onder meer dankzij deBTW-overzichten meteen welk deel je aan de belastingdienst moet afstaan bij deBTW-aangifte.

Wees zorgvuldig met het invullen van de boekhouding

Ga vanaf de opstart van je zaak nauwkeurig te werk en zorg altijd voor een strak overzicht. Maar met alleen het behoudt van overzicht ben je er nog niet. Het is tevens van belang regelmatig je boekhouding bij te werken. Het bijwerken van een geordende boekhouding neemt simpelweg minder tijd in beslag. Op deze manier win je tijd met je boekhoudsysteem en heb je meer tijd voor je bedrijf.

Boekhoudsoftware vergelijken

Op deze website tonen we uiteenlopende boekhoudpakketten. Via de filters kun je het programma voor je boekhouding zoeken dat het slimste past bij je zaak. Heb je er 1 gevonden? Vraag dan een kosteloos proefaccount aan, zodat je goed kunt testen of het boekhoudsoftware bij je onderneming past. Al de boekhoudsoftware die worden getoond op deze website voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Op deze websitetonen we allerlei boekhoudpakketten.Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het slimstepast bij je bedrijf. Heb je er 1gevonden? Vraag dan een voor niks proefaccount aan. Al de programma’s voor jeboekhouding die worden getoond op dezewebsite voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Pluspunten online boekhouden

Een online boekhoudprogramma biedt veel voordelen ten opzichte van een offline programma voor je boekhouding. Wil je een online boekhoudprogramma dan is je boekhouding overal toegankelijk, waar je maar bent. Het enige dat je benodigd is een internetverbinding en een device met toegang tot internet. Ernaast is een online programma voor je boekhouding zeer veilig in het gebruik en je bewaart gemakkelijk je complete boekhouding volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse mappen, maar één overzichtelijk online boekhoudprogramma, waar je binnen enkele klikken iets hebt opgezocht van misschien wel een hele tijd geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik vanonline programma voor je boekhouding heeftdiverse plussen.

Op je pc, tablet én mobieltje

Veel administratie software biedt de optie om het programma te gebruiken op verschillende apparaten, zoals je pc, tablet én smartphone met een app. Met een online programma voor je boekhouding. kun je de boekhouding overal mee naartoe nemen. Op die wijze raadpleeg je overal de juiste gegevens en kun je simpel nieuwe informatie aanpassen. Omdat je op elk moment van de dag toegang hebt tot je administratie met een boekhoudprogramma, kun je eenvoudig mutaties aanpassen. Heeft een collega gegevens nodig over de betaling van een crediteur? Is er budget voor een nieuwe marketingcampagne? Of loopt de omzet terug en moet je nieuwe orders gaan aantrekken? Je kunt gemakkelijk beslissingen nemen en dus sneller schakelen. Klik hier als je meer weten over boekhouden gratis.

Scroll naar boven